Prettige, rustige manier van behandelen

Uitstekende ervaring met deze tandartsenpraktijk. De assistenten waren goed in staat om mij gerust te stellen vanwege mijn angst. Hierdoor heb ik nu al driemaal een behandeling ondergaan die me steeds meer vertrouwen hebben gegeven. De tandarts die mij behandelde gaat helaas weg maar wat een fijne dame! Ze legt alles rustig uit, gaat rustig aan het werk en geeft de patiënt de mogelijkheid om aan te geven wanneer ze even moet stoppen.

snelle en goede behandeling van mijn pijnklachten

kon op korte termijn terecht en ben snel van mijn klachten afgeholpen , ook de medewerkster aan de balie was prima

is goed

is goed

Assistente sir mij voorbereide voor mijn beugel vond ik super. Legde alles duidelijk uit. Geeft een goed gevoel.

Snelle hulp bij spoed

Bij breuk prothese werd de afspraak snel ingepland

Heel erg positief

Ik ben enorm goed geholpen

Met respect goed en vriendelijk nu geholpen

Vriendelijke mensen. Goed geholpen met aandacht voor mij als persoon.

Afspraken maken gaat moeizaam.

Terwijl een maand vacantie ongetwijfeld bekent is wordt er toch op dat tijdstip afspraken geplant. Ten kosten van eigen planning.(dhr. Vink)

Ik was zeer tevreden

Heel goed geholpen

Prima geholpen

Al tientallen jaren super tevreden!

Vriendelijk en rustig.

De tandarts is vriendelijk, rustig en legt uit wat hij doet. Geeft gelegenheid tot vragen stellen.

Keurig op tijd werd ik geholpen

Ik werd goed voorgelicht over de mogelijkheden voor reparatie van mijn gebit

Goed geholpen

Goed geholpen wel lange tijden voor nieuwe afspraak

Zeer vriendelijke behandeling

Zeer vriendelijk en netjes behandeld

Heel goed, alleen liep de afspraak n half uur uit!

Na 13 jaar klant over het algemeen heel goed!

Keurig te woord gestaan. Keurig op tijd

Zelfde

Direct een afspraak kunnen maken, i.v.m. ongeval

Ik heb een ongeval gehad met nijn fiets. Nadat ik bij de dokter geweest ben voor een behandeling adviseerde hij mij om ook even de tandarts er na te laten kijken. Gebeld met Videnti en hoewel het erg druk was met de afspraken daar werd er toch een plaatsje gereserveerd zodat ik dezelfde dag nog een behandeling kon krijgen,welke ook inderdaad nodig was. Ik ben daar erg blij mee. Top geregeld door Videnti

Je Word er goed geholpen en ze doen er niet moeilijk bij veranderen afspraak

Je wordt er goed behandeld en duidelijke uitleg

Alles prima

Het gebouw ziet er mooi uit, ruime wachtruimte. Tandarts en assistentes vriendelijk. Afspraak was op afgesproken tijdstip. Afspraak was goed te maken.

Netjes geholpen

Werd op tijd naar binnen geroepen behandeling liep goed

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen.

Vriendelijk en vakkundig personeel

Door vriendelijk en vakkundig personeel vier gaatjes laten behandelen. Er was ruime aandacht voor eventuele ongemakken/pijn!

Het was heel geruststellend

Heel goed

Kundig, snel en goede uitleg

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.