Prima ervaring

prima ervaring

Goed geholpen, jammer dat het altijd uitloopt en dat ik niemand meer herken. Groot verloop?

Prima behandeling

Ik werd vriendelijk ontvangen door een heel aardige tandarts en tandarts assistente, die mij op mijn gemak stelde, zijn naam ben ik vergeten. De behandeling ging vlotjes en ik ben er blij mee.

Heel goede behandeling

Heel fijn en correct geholpen

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Uiterst tevreden.

Prima uitgevoerde gebitsreiniging

Goede uitleg en zorgvuldig uitgevoerde behandeling. toch tevreden ondanks mijn wens om de behandeling uit te laten voeren door de vaste mondhygieniste Liselotte

zeer goed

Vriendelijk en vakkundig

Geduldig, geruststellend en kundig

Ik moest mijn verstandskies laten trekken, wat ik door angst te lang heb uitgesteld. Ik ben heel geduldig, geruststellend en kundig geholpen. Ik heb geen pijn ervaren tijdens de behandeling en de nazorg is me goed uitgelegd. Hopelijk geneest alles ook voorspoedig.

Behandeling bij Suzan gehad, geeft uitleg, advies en is vriendelijk, perfect!

Goede deskundige behandeling

Voor zover ik kan beoordelen ben ik op een deskundige manier behandeld

snel en kundig uitleg

mijn klacht/pijn werd goed onderzocht en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Ik heb alles begrepen!

Wat een goed geoliede machine!

Mijn behandeling wordt gedaan met alle aandacht, die er in mijn ogen voor nodig is.

Goed advies, goed behandeld

Mondhygieniste was nieuw voor mij, dus even wennen

Goede uitleg

Duidelijke uitleg Vriendelijk Deskundig

geweldig!!!!!!!!!!!!!!

Een prettige ontvangst door de receptie. Een zeer fijne behandeling door de receptioniste en de tandarts.

Kundig personeel en goede verzorging

Prima praktijk met heel goed personeel

Weer prima geholpen

De mond hygiëniste (Suzan) vroeg weer belangstellend hoe het met mijn echtgenote ging. Zij is ernstig ziek en kan niet meer beter worden. Ik waardeer dit zeer. Ook haar behandelingen zijn zeer deskundig en zorgzaam.

Ben zeer goed geholpen

is goed

Vriendelijke en deskundige behandeling

In een zinsdeel kon ik mijn waardering al kwijt.

Prima behandeling, deskundig en professioneel.

Goed betrouwbaar en deskundig

Prima tandarts en dito mondverzorging (Liselotte) gehad

Snel contact

Afspraken worden vlot gemaakt. Er is ruimte voor spoed of tussendoorbehandelingen

Rust, vriendelijk en duidelijk

Alles gaat in overleg. Prettige tandarts!

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.