Alles is goed

Bijzonder prettig

Mede door de snelle en vakkundige afhandeling, heb ik dit bezoekje als prettig ervaren.

Vakkundig!

Vriendelijk en snel geholpen toen ik problemen had met mijn gebit.

goede en duidelijke info

duidelijk uitleg en voorstel voor nieuw gebit

fijne tandartspraktijk

Mijn tandarts stelt je gerust en is heel kundig in haar werk. Goede ervaring!

Prima bezoek, geen lange wachttijden.

goed. mondheiginisme is niet altijd een pretje. maar zorg is goed

goed. mondheiginisme is niet altijd een pretje. maar zorg is goed

Geholpen volgens afspraak, dus geen wachttijd. Een klok ontbreekt in de wachtkamer. Bij controle werden diverse getallen door de tandarts doorgegeven aan assistentie, geen idee waar het over geen ging. Misschien uitleg hierover?

Vakkundig een vriendelijke behandeling!!

Eén vakkundige en vriendelijke behandeling met duidelijke uitleg!!

bedrijvigheid

ondanks de drukte, persoonlijke behandeling

Duidelijke uitleg over de behandeling

Vriendelijk personeel. Niet te lang in de wachtkamer.

leeg

Dit velt is verplicht

Professioneel, aandachtig, snel, kwalitatief goed.

Erg vlot geholpen op de afgesproken tijd

Prettige ontvangst, mooie grote wachtruimte en deskundige en vlotte behandeling die ook nog eens op de afgesproken tijd plaatsvond.

Hartstikke fijn geholpen

Gied

Goed behandeld

Goed, behalve planning afgesproken tijd

Had afspraak 9.35u was aan de beurt 9.50u. Alle begrip dat vorige afspraken kunnen uitlopen, ik zou het op prijs stellen dat dit dan gemeld wordt door de receptiemedewerkers.

Vriendelijk, deskundig, op tijd.

Ging vlot, vriendelijk.

Een fijne praktijk En de mondhygiënist die mij 30 oktober heeft geholpen.Is zeer netjes en rustig En geeft goede uitleg Wilde ik even gezegd hebben.

Het vriendelijke en goed praktijk

Goed, maar wel lange wachttijd

Goede service en vriendelijk personeel.

Ik ging om mijn tanden te reinigen en voor controle. Heel fijne praktijk en personeel. 5 sterren van mij

Goede professionele behandeling

Altijd vriendelijk en deskundige hulp

Vriendelijke

Tandarts D Unk Top

Heel blij dat tandarts unk mijn zo geweldig geholpen heeft,zelfs na haar werktijd heeft ze me geholpen een grote pluim voor haar. Ze is echt top hoe ze je met zorg behandeld voor mijn een hele dikke tien Ben haar erg dankbaar voor haar goede zorgen TOP

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.