efficient en geen wachttijd

Eerste keer, positieve indruk

Simpelweg vertrouwde vriendelijkheid en professionaliteit

Goed geholpen

Vriendelijke en kundige tandarts Heel er jammer dat hij weg gaat. Moet weer wennen aan een nieuwe tandarts

Xxxxx

Xxxxxxx

Prima!

Netjes ontvangen en prima behandelt door de tandarts met duidelijk verhaal wat er aan de hand is.

Goed en adequaat geholpen

Mevr. Van Gils, heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik in 2024, mijn klikgebit in had. Door misverstand tussen dhr Rada en van Gils, waren er geen vervolg afspraken gemaakt. Dat werd asap dus ‘wel’ opgelost. Dhr Rada, heeft het gebit m i perfect afgeleverd. Eea naar wens verlopen, kan ik stellen.

Uitstekend.

Goed te bereiken, ook voor gehandicapte personen. Prima receptie, vriendelijke mensen. Gekwalificeerde, gespecialiseerde en meedenkende artsen.

Attent, professioneel

Attent, professioneel en flexibel. Persoonlijke aandacht en vriendelijke benadering. Jammer is, dat vervolgafspraken een lange wachttijd kennen.

Is gewoon goed tot heden toe even afwachten hoe het over een week is.

Naar mijn mening wel goed keurige mensen goede tandarts maar wel wat verwarring want deze Tandarts wist niet dat er een stukje tandvlees moest worden weg gebrand . Dus was in eerste instantie een andere tandarts die de ingreep zou doen . Rodriguez heeft het tot nu toe netjes en goed gedaan , jammer dat hij weg gaat .

Toppie

Tandarts Biskop is de beste

vakmensen !!!

prima behandeling en zeer goede uitleg

Legt alles goed uit en evt bijpassend advies

Altijd even vriendelijk en geduldig.

Keurig afgehandeld

Vanwege personeelstekort iets langer moeten wachten. Gelukkig geen pijn klachten, dus dat kon. Afspraak vlot en goed.

Uitstekend.

Goed geholpen door mondhygiënist en tandarts. Heel deskundig en veel aandacht.

Klantvriendelijk en deskundig

Als eerste krijg je de vraag of je klachten hebt. Je wordt klantvriendelijk te woord gestaan en deskundig geholpen

Kwalitatief prima

Correct behandeld. Enthousiaste medewerkers.

Nvt

Fijne tandarts :Mevr S de Leeuw

Fijne tandarts Heel deskundig

Pijnloos

Nog wel angst voor het bezoek aan de tandarts maar inmiddels een stuk minder door de goede zorg die mijn tandarts geeft

Communicatie is niet goed

Geen afspraakmail en herinneringsmail ontvangen. Heb dit bij de balie gemeld en ook middels mail. Nu 1 week later nog geen mail over de nieuwe afspraak ontvangen.

Tandarts legt iedere stap uit. Dit ervaar ik als heel fijn.

Goed.

Heel deskundig geholpen.

Vriendelijk personeel. Schone werkomgeving.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.