Vriendelijk, vol aandacht voor mijn verhaal en deskundig advies gegeven.

20 minuten wachttijd vond ik wel veel. Verder uitstekend behandeld door de tandtechnicus. Kundig geadviseerd over omgaan met klikgebit. Vol het aandachtig luisteren vond ik erg prettig. Hij gaf me het gevoel dat hij alle tijd voor me had. Echt top!

Op zeer Professionele rustgevende wijze behandeld

tandarts Unk en haar assistente werken op zeer professionele rustgevende wijze. Wederom een tand waar een stuk van was afgebroken perfect gerepareerd.

mondhygiëniste; behandeling ging goed; niet pijnlijk deze keer!

vriedelijk personeel en goed behandeling

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen

Altijd goede zorg en service

Bij Videnti is de zorg en service heel goed. Ze nemen alle tijd voor je en als er iets moet gebeuren aan je gebit wordt voor de behandeling heel goed en duidelijk uitgelegd waarom iets moet gebeuren en hoe dit gaat gebeuren. Wij zijn dan ook al jaren prima tevreden klanten.

Positief

Heb wel een opmerking. De laatste keren dat ik geholpen ben door de tandarts, valt mij op dat ze althans diegene die ik gehad heb iedere keer een andere opmerking hebben over mijn gebit, niet in de negatieve zin, maar persoonlijk vindt ik dat wel vervelend. Zelf hou ik van continuïteit en goede dossier vorming. Wat de verzorging van mijn gebit aangaat, zoals ik het nu doe, doe ik het al jaren.

Al jaren bij Videnti en altijd heel tevreden.

De behandeling is alrijd duidelijk. Vriendelijke medewerkers. Afspraak bij een probleem op korte termijn. Waarderiing voor mevr van Gils, die altijd tijd en een oplossing heeft, Ook altijd belangstelling voor je heeft!

heel vriendelijk

snel geholpen bij klacht en heel professioneel

Wordt goed behandeld

Wordt goed en vriendelijk behandeld

tevreden

perfect

Susan heeft mij perfect behandeld Ik weet helaas haar achternaam niet Ze verdient een dikke 10!!!

Nikos is een rustige en lieve tandarts

Nikos is een kundige en lieve tandarts. Hij stelt veel vragen en neemt de tijd voor zijn patiënten. Mijn kinderen waren erg op hun gemak bij hem.

Goed ontvangen.

Echter tussen behandeling mondhygiëniste en tandarts zat een behoorlijke wachttijd. Dit is eerder niet voorgekomen

Beetje teleurgesteld

Wortelkanaal behandeling Jammer dat het niet gezien is, of ze konden het niet zien. Dat het niet verholpen kon worden Heb mijn veel geld gekost. Waarschijnlijk nou nog naar kaakchirurg.

Snel, goed, afspraken nakomen.

Afspraken worden makkelijk gemaakt. Kwaliteit is erg goed. Altijd snel afgehandeld. Top!

Prima geholpen.

Zoals altijd,prima geholpen door vriendelijke tandarts bij Videnti

Heel goed

Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan vanaf binnenkomst tot weggaan. Tijdens de behandeling word er deskundig, vlot en vriendelijk geholpen.

Verbeterpunt.

Laatste bezoek werden we ontvangen door een jongedame aan de balie die mij tot 2x toe niet verstond terwijl ik tot in de wachtruimte verstaanbaar was. het maken van een vervolgafspraak verliep bij deze dame ook al niet geheel foutloos. Met Brigitte nooit problemen

Jammer dat als je een afspraak hebt nog een half uur moet wachten eer je aan de beurt bent .

Professioneel en duidelijke uitleg

Er werd voldoende uitleg en tijd aan mij gegeven met een professionele behandeling met goed resultaat.

Een woord prima, wordt goed uitgelegd

super

Fijne,professionele behandeling en leuk contact

Goede behandeling

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.