Prima geholpen door tandarts Rada

Ik vond echter de tijd tussen het moment van een afgebroken vulling en de reparatie ervan erg lang (ruim twee maanden)

Gelukkig verholpen.

Kon gelijk komen , behandeld

Fijne praktijk en personeel.

Vlot vriendelijk personeel. En alles goed bekeken en geadviseerd.

Zeer vriendelijk personeel ,prima geholpen.

Tevreden

20 min extra wachttijd,

Een fijne en deskundige samenwerking tussen de tandarts en de para…….. weet niet precies haar functie.

deskundig en een zeer rustige sfeer

geweldig met een persoonlijke benadering

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen; voor een eigenlijke vervolgafspraak was ik direct aan de beurt vanwege een uitvaller!

Prima service en met vriendelijke uitleg

Goede begeleiding.

Goede communicatie, goed personeel, stel je op je gemak.

Als gewoonlijk, prima.

Lieve vrouw bij de controle

De vrouw had tijd voor mij en mijn dochter. Dinsdag 2 december

Geruststellend

Zelf ben ik geen held bij de tandarts, maar bij deze tandarts voelde ik mij helemaal op mijn gemak en totaal niet meer zenuwachtig. Ze nemen alle tijd voor je en zijn heel erg begripvol. Mijn behandeling was bij tandarts Nikos.

Hele kundige en vriendelijke tandarts.

Vriendelijk personeel bij ontvangst. De tandarts is heel vriendelijk en gaat vakkundig en nauwkeurig te werk. Ze verteld wat ze gaat doen en communiceert goed met de patiënt.

Vriendelijke en kundige tandarts

Vriendelijke tandarts die ook erg leuk is met kinderen. Weet goed uit te leggen wat ze doet en waarom.

Positief, vriendelijk, behulpzaam en goed in hun vak.

Positief, vriendelijk, behulpzaam en goed in hun vak.

prima geholpen. Keurig op tijd aan de beurt.

Zeer deskundig geholpen

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Goed op tijd en vriendelijke behandelaars

ik ben tevreden je wordt netjes behandeld

Top.

Moderne professionele praktijk.

Tien met griffel

Uitstekend geholpen!!!

Vriendelijk en vakkundig behandeld.

Vriendelijk en vakkundig behandeld.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.