Heel fijn

vriendelijk, nemen de tijd, goede uitleg.

Geen pijn ervaren

Na de behandeling geen gevolgen ervaren

Mooie praktijk. Vriendelijk en deskundig personeel.

Was mijn eerste afspraak na tientallen jaren. Goede uitleg gekregen over de toekomstige behandelingen en kosten.

Goed tevreden

Werken op tijd afspraak. Correct personeel

Prettig dat de afspraaktijd ook gevolgd wordt Nette behandeling tijdens de mondzorg, wordt meegedacht met de client.

was erg goed

was erg goed

Good geregeld

Zonder poespas

Prima!

Het was een korte afspraak voor het controleren van het implantaat zodat de verdere behandeling door de tandarts Biskop kan worden opgepakt. Vriendelijk en correcte communicatie.

Heel goed

Heel goed

Te lang moeten wachten.

Behandeling goed maar te lang in wachtkamer gezeten, jammer.

fijne tandarts

De praktijk is wel erg groot. Maar mijn eerste ervaring met de tandarts was goed.

Fijne , vriendelijke en duidelijke behandeling

Is niet nodig, zie boven.

Heel goed geholpen

Heel goed en vriendelijk geholpen Zowel door tandarts als mondhyieniste

Was snel gebeurd

Ik kwam voor de halfjaarlijkse controle en die was snel gebeurd

Professioneel en vriendelijk.

Denken in oplossingen en niet in problemen.

Goed geholpen

Alleen prijs voor sommige behandelingen zijn nogal duur 1 kleine vulling 110 euro is niet gek dat veel mensen niet meer naar de tandarts gaan

Mooie praktijk, goede tandarts

Ontvangst is altijd goed. Mijn vaste tandarts is Sarissa, die geweldig werk doet

Duidelijk uitleg

Gied uitgelegd

Helaas altijd lang wachten.

Super tandarts de Griekse meneer. Na heel mijn leven tandvlees problemen kreeg ik van hem speciale tandenpasta om te proberen. En het werkt!

Wordt altijd goed geholpen

Goed geholpen

Ik heb de goede tandarts

Ik word tot nu toe heel goed geholpen en bedankt

Prima, duidelijk

Goede zorg.

Gewoon fijn geholpen.

Overdonderend

Kundige tandarts die me wel overdonderde met advies

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.