Laden reviews...
1.035 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen een vriendelijke benadering, heldere uitleg en een rustige, gastvrije sfeer. Veel klanten waarderen de grondige behandeling en de tijd die wordt genomen voor vragen. Er wordt ook melding gemaakt van efficiëntie en goede communicatie, met enkele opmerkingen over wachttijden. Over het algemeen is de ervaring positief.
Fijne wortelkanaalbehandeling gehad Duidelijke uitleg ook tijdens de behandeling
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Prima, duidelijk en vriendelijk.
anoniem
Ben goed geholpen zonder verdoving is mijn kies gevuld. Het was pijnloos
anoniem
Mijn tandarts die ik nu heb, heeft ervoor gezorgd dat ik weer blijf gaan naar de tandarts. Ik had echt een trauma, maar de tandarts die ik nu heb, heeft die angst helemaal weggenomen….
anoniem
Goede behandeling en vriendelijke werknemers
anoniem
ik kan niet beter wensen !
anoniem
Tevreden over Mariella ik kom daar al heel wat jaren, altijd goed. Ook tevreden over Michiel die mijn nieuwe protese heeft verzorgd. Allebij leuke en vriendelijke mensen.
anoniem
Goed uitgelegd hoe te werk gaat en snel kiezen getrokken.
Zeer goede ervaringen
gewoon goed
21 June 2026
anoniem
Niet te geloven dat ik in 2 jaar tijd 4 verschillende tandartsen heb gehad en elke keer het gezeik over tandhyganiste en over diepte behandelingen
Beveelt niet aan
20 June 2026
Alles soepel verlopen
20 June 2026
anoniem
Vakbekwaamheid en vriendelijkheid tijdens de behandeling.
anoniem
Goede ontvangst & snel geholpen. Ik kreeg een beetje de indruk dat de controle erg snel gebeurde. Ondanks dat alles in orde was, zijn er toch twee röntgenfoto's gemaakt (waar ook op te zien is dat alles in orde was). Ik heb niet echt gelegenheid gehad om zelf de keus te maken voor die twee foto's, maar ik moet er nu wel 42 euro voor betalen.
anoniem
Ik was erg gespannen voor mijn behandelingmaar ze stelde me gerust. Ik viel helaas flauw in de stoel en toen waren ze heel lief voor me en zorgde goed voor me. De tandarts kwam zelf nog even naar buiten om een bekertje water te brengen
Niks op aan te merken.
17 June 2026
anoniem
Mijn ervaring is dat de tandarts en mondhygiëniste beide echt super vriendelijk en zeer klant gericht zijn. Als je mondklachten hebt leggen ze gelijk uit wat er mis is en wat je kunt doen om het te verbeteren. Heb je net als ik snel hoofdpijn dan geven ze aan steek je hand op en we pauzeren even. Gewoon een super ervaring
17 June 2026
anoniem
Angst vd tandarts wordt serieus genomen !
16 June 2026
anoniem
Correct, rustig en duidelijk.
15 June 2026
15 June 2026
14 June 2026
Zie boven gaande
14 June 2026
anoniem
Eerste kennismaking is ons uitstekend bevallen.
12 June 2026
anoniem
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.