Personeel is vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Blij met deze tandarts

Goede service en vriendelijke mensen

was weer prima

dat alles oke was

Uitstekende mondhygieniste (Susan Kalo) en uitstekende tandarts (mevr. Unk)

Ik kom sinds een half jaar bij een andere tandarts en die zou ik iedereen aanraden, en waarom zeg ik dit omdat hij goed luistert naar de patiënt, en ook verteld hij op een rustige manier wat hij precies gaat doen.

Uitstekend geholpen

Zeer goed geholpen en een bekwame tandarts zeer tevreden

Uitstekend werk maar lange wachttijden

Uitstekende behandeling maar dat het zo lang moest duren viel mij tegen. Eerste behandelduur na 3 maand. Was ziek dus verplaatst, weer 3 maand verder. Wegens gladheid verplaatst, weer 3 maand verder.

uitstekend

uitstekende controle waardoor mijn niet zo sterk gebit in goede conditie blijft

Prima.

Fijne en rustige controle gehad.

vriendelijk, professioneel en snel

vriendelijke ontvangst, professionele vlotte behandeling, goede adviezen.

Professionele zorg

Dionne is een professionele en rustige tandarts. Ze neemt de tijd, luistert goed en stelt je direct op je gemak. Daardoor voelt het heel vertrouwd om bij haar in de stoel te zitten. Ik ga met een gerust gevoel naar mijn afspraken.

Wederom prima en op tijd geholpen

Mondhygiëniste informeert altijd naar de gezondheid van mijn vrouw, die levensverlengende kuren volgt en de behandeling is top.

Wordt altijd goed geholpen.

Wordt altijd goed geholpen.

Deskundige behandeling ontvangen

Ik had een probleem als 87 jarige met een kies en ben bij het bezoek aan jullie praktijk voor behandeling zeer goed geadviseerd door de tandartse want mijn pijn bij de kies is na enkele dagen over gegaan. Alle waardering hiervoor

Heel erg prettig Fijne tandarts

Prima. Vriendelijk en deskundig

Er was een kroon afgebroken en ondanks de drukte bij Videnti werd er toch tijd gevonden om me te helpen. Daarna werd er alles aan gedaan om tijd te maken voor de Vervolgstappen. Ik ben er zeer blij mee.

Deskundigen

Vriendelijk en professioneel!

Mooie praktijk; professionele hulp

Professionele behandeling door Liselotte

Prima en prettige behandeling

X

Vakkundig

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Nu ik mijn gebitsprothese heb word ik zeer goed geholpen met de aanpassingen en jan ik direct een afspraak maken voor de volgende keer.

Tevreden!

Ik merk een ware vooruitgang in de praktijk. Zeer tevreden over tandarts Anastasiou en mondhygiënist Bourbab. Stellen je op je gemak en werken professioneel en zorgvuldig.

alles prima; zo doorgaan

prima geholpen

De klantenservice ging uitstekend

Ik werd optijd geholpen, en ik werd optijd opgeroepen door een van de personeelsleden. Dus alles ging super

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.