Zeer tevreden over de behandeling en de ondersteunende medewerkers

personen zijn zeer beleefd en behulpzaam

Zeer tevreden over de behandeling en de ondersteunende medewerkers

personen zijn zeer beleefd en behulpzaam

Snel en behulpzaam

Ik kon gewoon mijn vragen stellen en ze waren erg aardig

Prettige sfeer, vriendelijk geholpen

Een ontspannen, rustige sfeer. Netjes geholpen aan de balie. En de tandarts is super vriendelijk en duidelijk.

Prettige sfeer, vriendelijk geholpen

Altijd op tijd

Goede zorg, nooit klachten eigenlijk

GEWOON EEN LEUKE TEAM !

Gezellig centrum,leuk personeel !

GEWOON EEN LEUKE TEAM !

Gezellig centrum,leuk personeel !

prettige en deskundige behandeling

kon snel terecht

Snel vakkundig en vriendelijk

Belde rond 11.30 met uitgebroken implantaat en kon gelijk komen. Gelukkig kon het geen kwaad en zag alles er goed uit. Super snelle reactie

Een prettige eerste ervaring!

Eerste bezoek aan de nieuwe tandarts verliep erg fijn. Het felle licht overal heb ik als minder prettig ervaren door mijn coronaklachten.

Punctual, professional, thorough and friendly service.

Always a pleasant experience

Echt top

Geweldig en onwijs lieve goeie mensen. Die daar werken gr cees pronk

Prima geregeld

Kon snel terecht met mijn klacht

Voor iedereen een goede plek voor verzorging van een mooi gebit!

Vakkundig en professionele service op de behandelingen die uitgevoerd werden. Mooie goed verzorgde schone lokatie. Personeel aardig en bekwaam.

Mondhygiëne

Meerdere keren gemeld dat ik pijn heb alleen bleven maar doorgaan met de behandeling, heb 3 dagen pijn in mijn mond gehad.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed

preek

Tandarts en mondhygiëniste waren heel vriendelijk, maar ik kreeg ook een preek over alles wat ik nog niet goed doe. Ik vond dat niet zo behulpzaam, ik denk dat het meer zou helpen als de vraag gesteld werd hoe bepaalde dingen misschien makkelijker in mijn leven ingepast zouden kunnen worden. Dus meer een coachgesprek, voor zover mogelijk.

Arts wist wat hij moest doen

Prettige behandeling

Wij komen er velen jaren en worden altijd op tijd en prima geholpen.

prima geholpen

vriendelijke tandarts. Wel een tip: misschien dat de tandarts zich even voor kan stellen. ik heb steeds een andere en ik weet dan niet eens door wie ik geholpen ben.

TOP

Zeer vriendelijk en professioneel

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.