Vriendelijk en proffesioneel

Mondhygiëniste bezoek werkt zorgvuldig en netjes.

Fantastisch!

Tandarts Atenea is de beste tandarts dat ik kent.

Mevrouw aan de balie was niet klantvriendelijk

Ik ben al jaren klant bij Tandzorg Voorburg en het is voor mij de eerste keer dat ik een niet klantvriendelijke dame aan de balie treft. Alle andere dames zijn heel erg klantvriendelijk die een extra service aan de klant hoog in het vaandel hebben staan. Maar gelukkig had ik een hele leuke en aardige en klantvriendelijke tandarts.

Prima, en altijd aardig

Zie boven

Vriendelijk, deskundig

Vriendelijk, deskundig

Arts Atenea Barna Uruena is een geweldig arts.

Om bepaalde reden ben ik altijd bang en verdrietig als ik naar de tandarts moet gaan, maar arts Atenea Barna Uruena is altijd zo vriendelijk, zorgzaam en geduldig. Ik voel me erg fijn en rustig als ik bij haar ben. Zij is geweldig.

Een praktijk die mij het vertrouwen geeft dat je niet bang hoeft te zijn voor de tandarts.

Alsof je bij de kapper komt. Een gezellige sfeer bij binnenkomst. De receptionistes zeggen je altijd gedag. Niet zo'n clinische wachtkamer, maar huiselijk. Ze kennen hun patiënten, maken een praatje en lolletje als er tijd voor is. De tandartsen worden met hun voornaam aangesproken. Ook bij het maken van afspraken. De tandartsen nemen hun tijd waar nodig. Zijn Kundig, ze informeren wat ze doen, wat ze zien, wat er moet gebeuren. Stellen je gerust. Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts, maar sinds ik bij hun ben, nu 10 jaar ga ik niet meer met angst en een steen in mijn maag naar de tandarts. Ik zeg ook niet dat ik met plezier daarheen ga. Maar voel mij in goede handen. Ze luisteren oprecht naar je. Houden rekening met je. Nemen extra tijd als dat nodig is. En als er ruimte is wordt er een praatje gemaakt over je vakantie e.d Ik kom er 2x per jaar en ze weten vaak nog wat je gezegd hebt. Kortom je krijgt nog net geen koffie en tijdschrift bij. De laatste behandeling was van Luis Brito voor mij een nieuwe tandarts. Vond dat best spannend, maar door het vertrouwen dat ik altijd heb gehad vond ik het geen probleem om bij een nieuwe tandarts behandeld te worden. Mijn meeste ervaring is met Atenea.

Ervaar het als een professionele en toch gezellige tandartspraktijk

Na jaren weer bij de tandarts geweest. Had door negatieve ervaringen bij eerdere tandartsen geen vertrouwen meer. Heb nu, na noodgedwongen spoedbehandeling,bij deze praktijk uitgevoerd door Luis Brito weer het volste vertrouwen en ben erg goed geholpen en direct ingeschreven. Je wordt professioneel en vriendelijk geholpen. Je krijgt duidelijke uitleg en kan zelf ook jouw zegje doen. Kortom alleen maar positieve ervaringen dus ik kom hier zeker terug

Behulpzaam

Even onwennig kwa omgeving, maar toch vriendelijke geholpen

Prima tandarts

mijn ervaring is goed

Heel goed en zorgzaam

Zeer vakkundig geholpen

M Visser is een fijne lieve tandarts verteld wat ze gaat doen gaat vakkundig te werk je voelt je ook meteen op je gemak bij haar en niet te vergeten de assistente dank jullie wel voor de fijne goede behandeling Cindy Boin

Snelle en deskundige hulp.

Heel goed. Leuke assistentes ook.

Deskundig en vriendelijk

Bij Tandzorg Voorburg Savalle word je prettig en vriendelijk behandeld en je krijgt door hun deskundigheid alle vertrouwen dat je uitstekende mondzorg hebt.

Was een goede ervaring!

Aanrader, luistert altijd goed naar de cliënt

Goed werk in een positieve sfeer.

Zie hiervoor.

Afspraak loopt uit door zinloos geklets door baliemedewerkers

Zie hierboven

Duidelijke uitleg van de oplossing

xxxx

Zeer deskundig en vriendelijk

Wat me in de wachtkamer al opviel, is dat elke binnenkomende patiënt zeer vriendelijk verwelkomt wordt. De ervaring met de tandarts was zeer positief. Zeer deskundig! Na afloop nam de tandarts haar bevindingen met mij door, heel prettig. En vergeet ook de assistentes niet want die waren de vriendelijkheid zelve. Al met al voelde ik me daardoor heel erg op mijn gemak.

Fantastisch

Heel veel tandvlees pijn gehad, kon dezelfde dag komen. Geholpen door Fatima. Briljant Fatima, ik voelde meteen verlichting en kan nu een dag later zeggen dat de pijn voor 80% en word steeds beter. Dank je wel Fatima, je bent geweldig.

Vriendelijke mensen

de behandeling wordt van tevoren goed uitgelegd.

Een wortelkanaalbehandeling zou eventueel nodig zijn, maar de tandarts kon de aangetaste kies met een vulling redden.

1e indruk: positief

Het was mijn 1e afspraak, ik was doorverwezen door mijn eigen tandarts. En heb een fijne ervaring gehad. De behandelaar was geduldig en luisterde naar mij. Tot over 3 weken!

Heel goed en vriendelijk

Heel Deskundig en duidelijke uitleg.

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.