Prettig geholpen en wederom door een aardige en kundige dame

Niet goed opgelet wat haar naam is. Mijn excuses.

heel goed behandeld.

heel goede wortelkanaalbehandeling gehad.

Aardig en nemen de tijd voor je

Goed nemen de tijd voor je. Vragen of je bij de behandeling een verdoving wil

Klantvriendelijk

Veel geduld, snel en pijnloos

Was snel en super.

Na problemen in de ochtend geholpen en later op de dag klaar en super zonder pijn weer verder.

Altijd fijn geholpen en personeel is zeer begaan met patiënt.

Word op tijd aan mijn afspraak geattendeerd via een appje. Personeel staat iedereen geduldig te woord en altijd geïnteresseerd in je welzijn. Het is prettig om naar de tandarts te gaan omdat men je het gevoel geeft je in goede verzorgende handen bent.

Very good

Very good

Zeer vriendelijk en geruststellend.

Ik ben een enorme angsthaas, maar dankzij zeer vriendelijke mensen was het toch redelijk te doen.

Heel goed

X

Fantastic attention as always

We went for a check-up, my children and myself and Atenea did a fantastic job. She took her time to listen to us and explained everything in detail. The practice is extremely clean and the people at the front desk always make an effort to book the appointments whenever is better for your agenda.

Very good service

I got an appointment with Atenea, she is very good and does a great job

Geen pijn

Als je pijn hebt wordt er gestopt

Patient centric

very good service . i got an appointment within 1 hour of the request as my Crown had come off . got the crown fixed with no problem

Zeer tevreden met beide wortelkanaal behandelingen.

Blij om weer terug te zijn

Altijd netjes verzorgd door de zelfde tandarts,

Snel, to-the-point, kindvriendelijk en professioneel

Het is gewoon een goede praktijk en het teamwork verloopt altijd soepel.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig

Heel aardig geholpen

afspraak op tijd en netjes geholpen met voldoende uitleg

prettig

Een beetje rommelig!!

De balie moet gescheiden van wachtkamer!!

Gezellig

Ik vond de dames erg aardig en gemoedelijk.

Vriedndelijk. Schoon , hygienist

Attent to detail. Gentle dentist and careful. Nice friendly dentist with a nice smile.

Naar tandarts gaan is voor mij geen pretje, maar ben goed geholpen, aardige tandarts, assistente en teceptioniste

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.