Zoals altijd erg goed en geruststellend

Zoals altijd erg goed en geruststellend. Heeft mijn angst en wantrouwen voor de tandarts na 50 jaar weggenomen.

Vriendelijk en eerlijk

altijd recht voor zijn raap, het is wat het is. Gezellig in de omgang en creëren een goede sfeer met kinderen waardoor er geen gezeur in de stoel is.

Altijd met zin, naar de tandarts

Ik keek altijd er tegen op naar de tandarts te gaan. Maar ik ben nu al aantal jaren bij Atenea client, en kijk ik nu altijd er naar uit als ik een email krijg voor controle.

Fijn bezoek

Ik ben pas overgestapt naar Tandzorg Savalle. Mijn vrouw en dochter zaten hier al. Toen ik met hun meeging beviel de ontspannen sfeer me al. En dat is de reden dat ik nu ook hier heen ga. Hele fijne tandarts

Alles helder en duidelijk

Goed!

Vriendelijke mondhygiënis weet wat ze doet

Een praktijk waar je als mens centraal staat.

k ben al jaren patiënt bij deze tandartspraktijk Tandzorg Voorburg Savalle en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik zeer tevreden ben over de zorg die ik ontvang. Als iemand met een angst- en paniekstoornis én insomnia is het voor mij niet vanzelfsprekend om me op mijn gemak te voelen in een medische setting , maar hier wordt er écht rekening gehouden met mijn aandoeningen. De Praktijkcoördinator Jolanda is altijd meedenkend, oplossingsgericht en daadkrachtig. Mijn vaste tandarts, mevrouw Dr. A. Baena Uruena, is een professional bij wie ik me veilig en prettig voel. Onlangs had ik een afspraak met mevrouw Dr M. Visser, de vervangende tandarts, en ook zij handelde alert en zorgvuldig: na een opmerking van de mondhygiëniste over een wit pukkeltje op mijn tong, werd ik direct doorverwezen naar de kaakchirurg. Dat gaf me vertrouwen en rust. Mondhygiëniste Senna verdient een speciale vermelding: ze is geduldig, geeft duidelijke instructies (slikken, hoofd draaien, een kuchje en een glimlach), en werkt grondig. Dankzij haar ziet mijn bijna 60-jarige gebit er weer uit als een pareltje al ben ik zelf wat kippig, dus ik vertrouw blind op haar vakmanschap. Kortom: een praktijk waar je niet alleen als gebit, maar als mens wordt gezien. Dank jullie wel voor de zorg Tandzorg Voorburg, aandacht en professionaliteit en een speciaal dankjewel aan het héle team dat dit mogelijk maakt. Jullie zijn de reden dat ik met opgeheven hoofd én stralende tanden naar buiten loop.

Vriendelijke tandarts

Goede ervaringen

Snel en vakkundig geholpen

Een tandarts die zich bekommert om zijn cliënten. Zegt wat hij doet. Het voorzichtig maar wel kundig doet. Ik ben er blij mee

Ervaring goed

Nog in behandeling, maar tot nu toe goed.

Prima!

Heel goed. Vriendelijke ontvangst. Prettig geholpen

Ga zo door

Ga zo door

Vriendelijk en opgewekt

Vriendelijk goed geholpen

....

Very careful and efficient / Zeer zorgvuldig en efficiënt

Absolutely recommendable dental clinic, both for periodic check-ups and dental cleaning as well as for more complex interventions (e.g. root canals). Absoluut aan te bevelen tandartspraktijk, zowel voor periodieke controles en gebitsreiniging als voor complexere ingrepen (zoals wortelkanaalbehandelingen).

Goede en vriendelijke verzorging

Sorry, ik ben slecht in namen en ik kan de naam niet terugvinden op mijn afspraak. Ik ben wel heel blij met haar vriendelijke verzorging en professionaliteit. Zend a.u.b. haar naam naar mij. Bedankt

Zeer goed schoongemaakt door de mond hygiëniste

Tot nu toe is mijn gebit nog in orde en sta ik binnen 5 minuten weer buiten

Ontspannen, zoals altijd

prima en vakkundig geholpen

keurig op de afgesproken tijd was ik aan de beurt. Behandeling vakkundig en correct.

Er is altijd tijd voor vragen

Meestal ben je aan de beurt op de afgesproken tijd. Er wordt voldoende tijd voor je genomen, zeker ook voor vragen. Tandarts en mondhygiëniste leggen alles duidelijk uit

Zoals gewend alles weer soepel en snel verlopen.

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.