Goede zorg, duidelijk en rustig

Voorgesteld behandelplan werkt

Erg tevreden

Fijne tandarts

Fijne tandarts!

Gewoon goed en duidelijk. Bedankt

Zie vorige zin

vriendelijk, altijd snelle service en goede zorg/ behandelingen

op zich altijd goede ervaring mee. Heb twee gaatjes gevuld, alleen de pijn wordt er niet minder op. de vullingen zijn erg gevoelig .. soms moeilijk met koud water, koffie, en kauwen af en toe gevoelig. ik wacht even af tot de volgende afspraak.

Prettig, vriendelijk, kundig.

Prettig, vriendelijk, kundig.

Heel vriendelijk personeel

Wij zijn blij met de overstap naar jullie! Aardige tandarts, en zo ook de dame achter de receptie. Je voelde amper dat de tandarts in je mond bezig was, alles werd netjes uitgelegd, en zeker niet onbelangrijk mijn zoontje van 5 voelde zich ook erg op zijn gemak.

top!

Fijne mensen en goed geholpen. Deze praktijk is een aanrader.

Prima geholpen op een zachte wijze

Deze tandarts behandeld je zo zacht (beheerst) dat de behandeling minder vervelend is.

Okay

Het is goed

Aangename controle

Vriendelijke

Voorzichtig goed advise

Prettige en rustige service

Het eerste bezoek aan tandzorg Voorburg was erg prettig.

Klantvriendelijk.

Klantvriendelijke tandarts en assistente. Keurige behandeling. Tarieven regulier. Geen opmerkingen. Echter, doorverwijzing naar mondhygieniste voor torenhoog tarief. Ik heb geen gaatjes gebleken na controle, dus om wat plekjes tandsteen te verwijderen voor EUR 1.200 is een senior advocaten salaris cequ Register accountant tarief. Verachting van de vele jaren studie die laatstgenoemde beroepsgroepen wel hebben geinvesteerd. Vandaar geen 5 ster maar 2 vanwege inschakeling mondhygieniste van adel. Voor de rest prima tandartspraktijk.

g

De tandarts heeft mij hartstikke goed behandeld.

Uitmuntend

Tandarts Baena Uruena stelt je gerust...goede rustige voorlichting. De Prothese Technicus S.Roeloffs zeer vakbekwaam. Ben zeer tevreden over hun begeleiding inzake de voorbereiding naar mijn nieuwe gebitsprothese.

Ben snel en vakkundig geholpen. Prettige tandarts en assistente. Eerste ervaringen na mijn overstap naar deze tandarts zijn zeer positief.

Bekwaam en zeer vriendelijk!

Goede uitleg over de evt behandeling. Stelt je op het gemak! En zeer bekwaam.

Zeer prettig

Goed voor bange mensen Zeer vriendelijk en goeie uitleg wat ze gaan doen

Professionele, op het gemak stellende vriendelijke zorg

Professioneel Duidelijk overleg Goed bereikbaar Vriendelijk Ik voel me gesteund en gezien in mijn angsten. Endotoloog werkt rustig doch gestaag door. Ik voel mij in vertrouwde handen.

top mondhygienist !

heel professionel met goede adviezen

goed behandeld

Vriendelijke en goed behandeld.

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.