Altijd goed. Dit keer wel lang moeten wachten voordat ik geholpen kon worden.

Voor een kleine nood reparatie moest ik wel lang wachten dit keer. Maar dat is enigzins logisch in de drukke dec-jan periode. Wel ect goed geholpen. Ook deze keer weer.

Aardige dames van de receptie, heel erg behulpzaam Tandarts: aardige vrouw veel uitleg, dat ben ik net gewend bij mijn eigen tandarts

fantastisch

Fantastisch. Uiterst vriendelijk. Zeer deskundig.

Je wordt er goed geholpen met de behandeling van het gebit

Vriendelijke en goede behandeling

Ik had klachten en kon snel worden behandeld

Zeer tevredeb

Ga zo door

n.v.t

Veel ervaring, geduldig!!!

Heel goed service

N/a

Goed behandeld en rustig en goed uitgelegd

Voor mij onnodige procedure maar het " moest"

Profesioneel en vriendelijk

Goede behandeling met respect voor de patient

Professionele zorg en advies

Ik ben goed behandeld door de mondhygiënist. Bij binnenkomst heb ik mij aangemeld bij de receptie. Die hebben mij niet aangemeld bij de behandelaar waardoor ik onnodig heb moeten wachten. Dat is een aandachtspunt.

Zeer prettig

Dhr. Brito is een prettige persoon. Hij luistert heel goed naar je klachten en probeert altijd een goede en stabiele oplossing te vinden, naar tevredenheid van de cliënt.

Vriendelijkheid

Behandeling is prima

Zeer profesioneel!

Zeer profesioneel!

Vriendelijk en goed geholpen

Laatst heeft de mondhygieniste mijn gebit gereinigd. Dat deed ze snel, zorgvuldig en vriendelijk.

Prima geholpen

Ontzettend aardige medewerksters , die met je mee denken. Fijne sfeer en werd goed geholpen.

Mooie kerst versieringen

Altijd vriendelijk en deskundig

Een uitstekende tandarts

De tandarts gaat heel secuur te werk en als zij meent dat er een specialist aan te pas moet komen dan word je naar een specialist verwezen

Helemaal top.

Binnen 24 uur geholpen met een prothese probleem waar ik het erg moeilijk mee had. Perfecte medewerking van de dames van de receptie en de tandarts. Nogmaals dank.

professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Adequate en heel vriendelijke dienstverlening

Ik ervaar bij Tandzorg Voorburg Savalle een supervriendelijke benadering door alle medewerkers met wie ik te maken heb. En uit het feit dat ik nauwelijks gebitsklachten heb, maak ik op dat zij ook heel goed werk leveren bij het op peil houden van de staat van mijn gebit.

Goed geholpen

Vrindelijk

Teleurstellend

De tandarts heeft een andere mening als AI. De tanhygienist maakte een martelwerktuig van mijn onderplaatje.

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.