Zat een barst in mijn kies . Mijn eigen tandarts was op vakantie. Via mijn collega kwam ik bij deze praktijk terecht . Ontzettende aardige assistente ging kijken of ik terecht kon . Ik mocht de volgende dag langskomen . Super fijn was dat !!!

Goede service, vriendelijk personeel, stipte afspraken

Supertoffe tandtechnicus

Zeer tevreden over deze mondhygiënist! Professioneel, vriendelijk en werkt heel zorgvuldig

Is een prima Tandzorg Praktijk

Geen lange wachttijden. Je wordt op het afgesproken tijdstip behandeld. Professioneel en met aandacht voor de persoon. Fatima is heel zorgvuldig en zorgt ervoor dat ik gemakkelijk lig. Ook verdooft zij goed en geeft me de tijd om even te slikken of iets dergelijks. Met Meike heb ik maar 1 ervaring en die was prima. Atenea ook een uitstekende tandarts. Aardige dames aan de balie. Kortom zeer tevreden

Altijd tevreden

Jullie zijn een deskundig en gezellig team ik kom graag bij jullie!!

Zeer vriendelijke en professionele tandzorg!

Ben erg tevreden met Tandzorg Voorburg Savalle. De medewerkers zijn vriendelijk en erg kundig.

Prettige ervaring

Zoals gewoonlijk vanaf de aanmelding bij de receptie ( Jessica ) tot en met de behandeling zelf in de tandartsstoel door de assistentie en de tandarts Atenea zelf prima geholpen in een gemoedelijke sfeer.

Everything was easy and quick

First contact with the practice was very easy and smooth, I got the appointment very quick without long waiting lists. Even when I came to the appointment we realized that it was misunderstanding and cleaning was not booked, but they manage to find me a place immediately. Personnel is very pleasant and ready to help.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Voelde mij op mijn gemak

Echt lieve tandarts

Ik was heel tevreden tandarts was vriendelijk!

Tandarts heeft mij erg vriendelijk geholpen, met mijn probleem! Wij hebben nu een stappenplan om het op te lossen, en mij beter te maken.

attent en heel kundig behandeld

attent en heel kundig behandeld

Adequate en zorgvuldige afhandeling.

Klantvriendelijke benadering. Oplossingsgericht en snelle afspraak.

Fijn geholpen

Ze gaf steeds aan wat ze ging doen En goede behandeling

Always a friendly and professional experience

Always a friendly and professional experience

Ik werd snel geholpen

Aardige en hulpzame mensen.

Altijd vriendelijk, vlot en vaardig

Altijd vriendelijk, vlot en vaardig!

Mijn zoon vond haar heel aardig weet niet hoe ze heet

Ontzettend lieve meid die mondhygiëne

Nu dus geen probleem om naar de tandarts te gaan!

Houden rekening met de problemen van mijn hoofd,en zijn zeer geduldig en vriendelijk!

Prettige sfeer

De prettige sfeer begint al bij binnenkomst en wordt vervolgd tijdens de behandeling

Aandacht en controle

Goede aandacht en controle voor mijn implantaat en de reiniging daarvan.

Goede wortelkanaalbehandeling gehad

De behandeling is goed verlopen, heb er weinig aan toe te voegen

Altijd een goede service en verzorging

Vriendelijk personeel

Neemt de tijd en zijn vakkundig weten waar ze het over hebben

Prima eerste ervaring

Gezellige praktijk, aardige tandarts, een prima eerste ervaring dus.

Tandarts Atenea heeft er weer een mooie kies van gemaakt!

Een oude vulling losgeraakt, tandarts Athenea heeft er weer een mooie kies van gemaakt!

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.