Vriendelijk, deskundig

Geweldige mondhygiëniste!!

Voor eerste keer bij Emma geweest. Wat een topper!

Goede behandeling en advies

De tandarts was heel vriendelijk en adviseerde mij heel goed

Prima tandarts en mondhygiëniste

Zeker aan te raden.

Fijne ervaring

Fijne ervaring, snel geholpen top dus

Goed en vriendelijk geholpen.

Ivm zwangerschapsverlpf van tandarts Naila, had ik een vervanger. Wsch wel gezegd wie het was, maar dat weet ik niet meer.

Was weer een prettige ervaring

Snel een afspraak kunnen maken, prima service

Ik had de hoop al opgeven met mijn gebroken voortand, maar de tandarts (sorry maar ben haar naam vergeten in mijn fijn gevoel dat de tand was gered) wat een geweldige ervaring. Nogmaals bedankt. Mvrgr. FH

Goede tandarts Alleen jammer dat we niet direct afspraak konden maken omdat balie medewerkers al weg waren.

Goed geholpen vriendelijk personeel

Een mooie ervaring

Ik ben netjes behandeld,met zorg en vakmanschap,heel erg vriendelijk

Super geholpen

Ik ben netjes geholpen en super dat ik tussen een uitgevalde afspraak terecht kon.

Ik ben secuur en met aandacht geholpen.

Ik ben op een prettige vlotte manier geholpen.

Perfect!

I am really happy with the attention and all.I can not remember the practitioner name

?

Op 6 maart had ik een afspraak bij Tandzorg. de tandarts wilde een 2 jaarlijkse foto serie maken. ik was daar niet voor omdat ik het jaar ervoor bij een behandeling in Schiedam voor een ontstoken kies al 8 foto's ondergaan heb . Ik heb toen niet ingestemd met de foto's en de tandarts leek teleurgesteld. Hopelijk heb ik haar niet te veel ongemak bezorgd. Een volgend jaar ga ik wel akkoord met foto's maar ik wil wel terughoudend zijn met al te veel nucleaire bronnen rond mijn hoofd.

Ik ben heel goed behandeld door ashna .

Helemaal top

Goede uitleg bij wat ze gaat doen, zeer vriendelijk en rusti!

Goede tantarts

Snel, secuur en duidelijk verteld wat er ging gebeuren.

Goed zorg voor de patiënt.

Geat wel

Jullie beter werk bij de mensen

Fijne medewerkers en doen goed hun werk

een perfect behandeling

zoals altijd perfect.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.