Geweldige tandarts en assistente

Naila Hafeez is een zeer kundige tandarts. Ze vertelt tijdens de behandeling wat zij doet en waarom. Tevens benadert ze je als mens en niet als patiënt. Ze kent je achtergrond en is oprecht geïnteresseerd in je welzijn.

Altijd goed

Vriendelijk en goede informatie

Goed alleen opgegeven tijd klopte niet.

Geen sms of herinnering ontvangen. Ik had 11.20 op gekregen maar dit bleek veranderd in 11.45. Dus lang in de wachtkamer zitten wachten. Het bleek dat meerdere mensen geen sms hadden ontvangen. Bezoek bij Naila zelf was prima en zeer vriendelijk.

Werken goed en zorgvuldig

Goede tandartsen met expertise. Werken snel, afspraak kan snel en zorgvuldig

Duidelijkheid

Aardige kundige tandartd

Goed prima netjes

Zoals altijd ben ik zeer tevreden.

Tandzorg Vlaardingen is voor mij uitstekend .

Vriendelijk en neemt de tijd voor je

Tandarts

Was een snelle controle en kort bezoek, alles goed.

Ben goed geholpen

Vakkundig en vriendelijk.

Zowel door de mondhygieniste als de tandarts werden we vriendelijk welkom geheten. Bij de behandeling door de mondhygienste werd iedere stap van de behandeling steeds duidelijk aangegeven, zodat ik steeds op ieder deel voorbereid was. Zeker omdat ik liever geen verdoving wilde hebben. Ook de controle van het gebit door de tandarts werd door mij goed ervaren.

Zeer behulpzaam en deskundig

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Deskundig advies naar de mensen

Correct

Op een prettige goede manier behandeld

Vind ik heel goed

Heel goed geholpen.

Top.

Kwaliteit

Naila is vakkundig, vriendelijk, zorgzaam en meedenkend. Er is voor mij geen betere tandarts, ik wil nooit meer een ander!

Goed uitleg en aardig

Uitstekend.

Helbin communiceerde erg goed voor, tijdens en na de behandeling. Dit gaf mij alle vertrouwen in de ingreep.

Super vriendelijk personeel, wordt altijd fijn geholpen!

Klantgerichte en betrokken praktijk.

Persoonlijk ben ik bijzonder content met praktijk manager Rebekka en tandarts Naila. Mijn tandzorg wordt serieus genomen en professioneel behandeld. Het maken van een afspraak gaat ook makkelijk en snel. Wanneer ik een e-mail stuur dan word ik terug gebeld en dat vind ik bijzonder prettig.

Goed behandeld husky tevreden

Heel goed

goed zoals ik verwacht bij een tandarts

Prima!

Prima geholpen, en niet onbelangrijk; de kosten goed in beeld gebracht !

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.