Goed geholpen

Vriendelijk geholpen!

Fijn rust

Het was voor mij een heel fijne ervaring weer om zo te worden geholpen. De rust en hoe ze alles heeft gedaan was fijn

lief voor kinderen

dochter vind het bij hun niet eng om te komen zijn lief en rustig

Weer goed gereinigd

Doet het voorzichtig maar wel zo dat mijn gebit goed gereinigd is.

Wachttijden.

Wij vinden dat de wachttijden tussen controle en behandeling veel te lang is. In mijn geval gemiddeld 2 maanden. Soms ook dubbel werkt. Om die tijd te overbruggen worden er noodvullingen aangebracht. Praktijk is in verhouding te klein t.o.v klantenbestand.

Heb wel het idee dat er gezocht wordt naar dingen om extra gekd tw verdienen. De vorige keer werd er gezegd: dit vakt onder je verzekering. En toen moest ik nog meer dan 80,00 zekf bijbetalen!! Daar was ik erg boos over.

Goed, tandarts denkt mee

Fijne tandarts, punt van aandacht: ik kreeg het advies voor nachtbrugel tegen knarsen. Beugel aangemeten voordat ik de offerte kreeg. Prijs was best fors, had ik graag vooraf geweten.

Goed werk geleverd

Gewoon goed

Fijn

Altijd fijn geholpen

Super tevreden

Hele fijne en goede tandarts

Vriendelijke deskundige medewerkers

De afspraken worden nagekomen. De praktijk is modern en goed verzorgd. Een dag voor de afspraak ontvang je een herinnering.

Duidelijk en vriendelijk

Duidelijk en vriendelijk

Een lieve tandarts

Altijd oog voor de klant

positief.

Tandarts deed erg haar best om de behandeling zo pijnloos mogelijk te doen verlopen, toppie.

Heel fijn en met respect behandeld

Prima mondhygiëniste. Rustig, duidelijke uitleg.

Prima mondhygiëniste, rustige en duidelijke uitleg.

top tandarts

Een fijne maar vooral een hele goede tandarts ben al vele jaren cliënt bij jullie en nog steeds zeer tevreden,

Goed, niks op aan te merken.

Vriendelyk hulpvaardig

Vriendelyk

Normaal ben ik bang voor de tandarts maar hier niet

tand controle is een prettige ervaring

ik wordt altijd door de tandarts vriendelijk te woord gestaan en prettig in de behandeling.

Snel en vakkundig geholpen

altijd vriendelijk en adviesgevend,je wordt snel en goed geholpen.

was weer goed geholpen

was weer top geholpen bedankt daarvoor

enorm fijn geholpen

fijn geholpen door een jongedame

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.