Zeer prettige behandeling gehad

Prettige behandeling en goede, vriendelijke communicatie

Altijd vriendelijk.

Deskundig, vriendelijk en betaalbaar.

Ik ben al heel lang patiënt en kom hier graag, hetgeen mijn gebit zeer ten goede komt. Hugo Former

Fantastische tandzorg, ook bij spoed

Met spoed snel terecht gekund bij de tandarts. Snel en goed geholpen. Bedankt!

Goed, zoals altijd

Ben behandeld door tandarts en monhygieniste

Goed en snel

Gebid reparatie binnen een dag prima

Goed behandeld

Altijd correct

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.

gewoon.

ik kreeg altijd de factuur digitaal nu niet; Ik heb de factuur ontvangen en de behandelkosten betaald. De €1,95 verzendkosten heb ik niet betaald, omdat deze kosten vooraf niet zijn gecommuniceerd. graag weer digitaal versturen ook deze uitnodiging digitaal gehad.. .

Op tijd, vriendelijk, goed

mijn eerste ervaring

mijn eerste bezoek aan deze tandarts was een beetje spannend na jaren niet naar de tandarts geweest zijn eindelijk de stap weer een beetje durven te zetten mijn afspraak liep wel een beetje uit daar bij bedankte ze me dat ik wel wilde wachten en bij binnen komst mocht ik plaats nemen in de stoel toen ik zei dat ik beetje bang was schoot ze meteen in de rol dat ik angst had in het verleden na het onderzoeken legt ze me uit wat ik kon verwachten en hoe de behandelplan zou gaan toen naar de balie voor het volgende afspraak gemaakt werd er zegt dat zei me vaste tandarts zou zijn wat mij een goed gevoel gaf richting huis

Snel en goed geholpen

Na een tijdje door omstandigheden geen controle bezocht, werd ik na aanvragen zonder probleem geholpen.

Prettig

Goed geholpen

Vriendelijk geholpen!

Fijn rust

Het was voor mij een heel fijne ervaring weer om zo te worden geholpen. De rust en hoe ze alles heeft gedaan was fijn

lief voor kinderen

dochter vind het bij hun niet eng om te komen zijn lief en rustig

Weer goed gereinigd

Doet het voorzichtig maar wel zo dat mijn gebit goed gereinigd is.

Wachttijden.

Wij vinden dat de wachttijden tussen controle en behandeling veel te lang is. In mijn geval gemiddeld 2 maanden. Soms ook dubbel werkt. Om die tijd te overbruggen worden er noodvullingen aangebracht. Praktijk is in verhouding te klein t.o.v klantenbestand.

Heb wel het idee dat er gezocht wordt naar dingen om extra gekd tw verdienen. De vorige keer werd er gezegd: dit vakt onder je verzekering. En toen moest ik nog meer dan 80,00 zekf bijbetalen!! Daar was ik erg boos over.

Goed, tandarts denkt mee

Fijne tandarts, punt van aandacht: ik kreeg het advies voor nachtbrugel tegen knarsen. Beugel aangemeten voordat ik de offerte kreeg. Prijs was best fors, had ik graag vooraf geweten.

Goed werk geleverd

Gewoon goed

Fijn

Altijd fijn geholpen

Super tevreden

Hele fijne en goede tandarts

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.