Goede tandzorg

Prima tevreden

Heel goed

Goede ervaringen altijd En in geval van nood tussendoor snel geholpen

Goede en vriendelijke behandeling

Goed.

Aardige mensen en goed geholpen.

Erg kundig en goede communicatie tijdens behandeling

Kundig en goede communicatie tijdens behandeling

Vriendelijke en deskundige mondhygieniste en tandarts.

Ik had laatst een klein gaatje en wat tandsteen. De tandarts heeft dat vakkundig gerepareerd.

Netjes zoals ik gewend ben.

Zoals vermeld, keurig en op tijd

Correct

Correct geholpen

Vriendelijke tandarts

Zeer vriendelijke tandartsen en assistenten.

Okgoed

Ok behandeld door mondhyg

Het was mijn eerste keer

Het was mijn eerste keer

Fijne tandarts en mondhygiënist

Altijd fijn om langs te komen

Goede voorlichting goed werk

Goede voorlichting goed werk

Goed geholpen

De mondhygiëniste heeft mij weer goed geholpen

ZEER TEVREDEN!!!

ZEER TEVREDEN!!!

Prettig geholpen.

Zie bovenstaande

Snel geholpen

Netjes geholpen. Op tijd naar binnen.

Vakkundig, pijnloos en snel gebeurt

Positief

Nvt

Nvt

Irritant dat gepush voor een beugel

Mijn. Zoon gaat normaal altijd bij naila en daar waren we net klaar met dat gezeik over een beugel terwijl hij dat niet nodig heeft. Nu was hij bij een andere tandarts en krijgt hij weer een verwijzing voor de ortho omdat er een tand uit moet. Trek verdorie gewoon die tand foto is al gemaakt en hou op met drammen over die ortho !!!!!!!

Prettig en betrouwbaar

Zowel de afspraak met de tandarts (controle) als de afspraak met de mondhygiëniste verliep heel prettig met een grote mate van betrouwbaarheid zoals ik eigenlijk van ze gewend ben.

zeer fijn geholpen en netjes op tijd.

twee jonge maar bekwame op elkaar ingestelde tandarts en assistent,goed werk geleverd.

Correcte behandeling

Op tijd en correct

Fijne en prettige sfeer

Goed geholpen

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.