Fijn gesprek voor veel geld!

Het valt mij wel op dat hoe langer ik blijf hoe hoger de rekening wordt. Terwijl de tandarts of mondhygiënist zelf niet heel veel werk heeft. Maar vaak de gesprekken langer duren.

Blij met mijn nieuwe tandarts !

Woonachtig in Heiloo wilde ik niet langer van een tandarts buiten mijn woonplaats afhankelijk zijn. Daarom er nu voor gekozen mijzelf bij Tandzorg Heiloo in te schrijven. Ben blij met mijn nieuwe tandarts.

Een heel prettig en deskundig bezoek

Zie hierboven

Goed geholpen

Zie boven

vriendelijk en correct

Vriendelijke ontvangst.

Keurige behandeling.

Snel, doeltreffend

????

Het was weer een uiterst professionele behandeling.

Ik kwam terug voor het behandeling van een 'gaatje' en dit werd goed en vakkundig afgehandeld.

Heel tevreden.

Heel tevreden netjes geholpen goede uitleg.

Prima gesprek gehad

Prima gesprek gehad over de slijtage van mijn gebid.

Onverwacht had ik een andere belangrijke afspraak en dat gaf ik dan ook door en ik was keurig op tijd klaar met de behandeling.

Goed gevoel

Duidelijke uitleg over mogelijkheden Luistert goed Geeft tips Legt goed uit

Prima behandeling en advies om gevoelig tandvlees met tandenborstel en tandpasta tegen te gaan.

Professionele behandeling, met uitleg, prettige ontvangst, vriendelijke staf.

Aardige en kundig

Goede ontvangst. Behandeling en pocket reiniging verliep prima

Klantvriendelijk en proffesional

Op tijd en zorgvuldig

Komen de gemaakte afspraak niet na.

Ik over weeg om over te stappen naar een andere tandarts, omdat de manier van zorgen niet bij ons past. Ik maak drie jaar geleden afspraken met de tandarts, omdat ik niet om de 2 jaar een nieuwe net afgestudeerde tandarts wil. Nu gaat de tandarts weg! Precies om deze reden heb ik deze afspraak gemaakt.

Geweldig !

Het liedje “ Het is altijd Lente in de ogen van de tandarts assistente” ging deze keer helemaal op! Wat een toppertje!

Redelijk

Tandarts zoals altijd vriendelijk en kundig. Baliemedewerkster zou vriendelijker kunnen zijn.

Heel prettig

Vriendelijke en rustgevende behandeling!

Prima geholpen niet lang hoeven wachten

Deskundige tandarts,schone werkruimte,vriendelijk. Soms een beetje moeilijk te verstaan(ivbm taal)

Prettige mensen en zeer vriendelijk

Ik ben niet blij om naar de tandarts te gaan maar bij jullie valt het alles mee!!

Werd snel en goed geholpen met een gebroken kies

Stuk van kies afgebroken en ik kon snel terecht om dit te laten herstellen. Deiny heeft het keurig gerepareerd.

Supersnelle afspraak en adequate (nood) behandeling

Vlak voor de kerst is een vulling afgebroken en mijn eigen tandarts ziek. Toch bleek menin staat en bereid nog voor de Kerstdagen een collega te vinden die bereid was een en ander nog VOOR de Kerst te herstellen. En daarbij een supervriendelijke ontvangst!

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.