Netjes, snel en goed op de hoogte

Fijne plek, prima tandarts, die tijd voor je heeft uitleg te geven.

Bekwame tandarts

Zeer goede tandarts komt uitstekend over.

Prima behandeling

Vakkundige tandzorg

Kundige tandarts

Ik zit hier al jaren, en blijf gewoon

Goed advies geven en lief.

Goed en lief

Professioneel en kundig

Voor de controle geweest. Fijne tandarts die helaas gaat stoppen.

adequate controle en goed advies

Zoals altijd deskundig en to the point.

Al jaren tevreden

Fijne tandarts!

Hele lieve mensen, goed werk!!

Ik ben heel tevreden!!

Klantvriendelijk

Niks mis mee

Zeer tevreden over de gehele be- en afhandeling.

Heel tevreden over de gehele behandeling.

Netjes duidelijk en kundig

Afspraken zijn altijd netjes op tijd. Medewerkers zijn vriendelijk. Deskundig. Geven tekst en uitleg. Precies genoeg

Prettig relax

Uiterst klantvriendelijk en professioneel met prima voorzieningen en ruimte.

heel goed

's morgens gebeld voor het probleem of ik terecht kon en werd keurig teruggebeld voor 'n afspraak dat ik dezelfde dag nog terecht kon. Allemaal perfect

Vriendelijk, rustig en deskundig.

Geruststelling dat er vooraf medische informatie is ingewonnen betreffende verdoving. Wordt goed meegedacht.

perfect

bedankt Deini

Vertrouwd gevoel.

Vriendelijke mensen, tevreden behandeling.

perfect

Professioneel en perfect geholpen, bovendien zeer vriendelijk. Laila krijgt van mij een dikke tien !!!

Zoals altijd gedegen en vakkundig

Zie mijn bovenstaande zin.

Vriendelijk en duidelijk contact

Het maken van de afspraak, het contact was vriendelijk en duidelijk.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.