Professioneel vakkundig en zeer vriendelijk

Al jaren kom ik bij tandzorg Heiloo en ben altijd zeer tevreden!

Vriendelijke en rustige zorg, met een vleugje humor.

De twee dames behandelen mij, als doodsbange patiënt,respectvol,

Snel met atspraak maken

Prettige behandeling

kundig

vriendelijk

Goede zorg in prettige atmosfeer

Ik was bij de praktijk voor de halfjaarlijkse controle, die 'geen bijzonderheden' als resultaat had. I.v.m. een spoedgeval moest ik even wat langer dan normaal wachten, maar dat werd mij vooraf keurig uitgelegd. Na een beperkte fluoridebehandeling stond ik binnen 10 min weer buiten.

vakkundig en ontspannen behandeling gehad

De behandelingen zijn zeer goed uitgevoerd, nagenoeg pijnloos, zeer tevreden over deze tandarts en assistentes.

Hartstikke goed

Goed en duidelijk geholpen

Goede uitleg,vriendelijk voelde me op mijn gemak.

Zie boven.

Nvt

Lekker genieten relaxen

Heel erg goed

Ben geen fan van de tandarts, verre van. Maar bij Ghayd Shakir voel ik mij veilig, ze is een rustige en kundige tandarts

Heel goed

Recent mijn eerste bezoek.

Recent mijn eerste bezoek gehad bij Tandzorg Heiloo. Helemaal tevreden! Ik werd vriendelijk ontvangen, de tandarts is vakkundig en eventuele persoonlijke omstandigheden wordt ook rekening mee gehouden. Top!

Prima ervaring. Fijne tandarts en assistente

Ik wordt altijd keurig en vakkundig behandeld. Alles wordt goed uitgelegd. Ze zijn altijd super vriendelijk.

Mondhygiëniste heel behulpzaam

Mondhygiëniste was een luistert oor. Was heel behulpzaam. Gaaf advies waar ik wat aan heb. De Mondhygiëniste kan ik wel aanbevelen, maar de tandarts niet. Zie dossier van mij. De gene die me het laatste belde, vond ik niet vriendelijk. Ik had een afspraak gemaakt voor 5-4 om 16:00 uur. Werd op 4-4 gebeld of het een kwartier eerder kon. Dat goed gevonden. Op 5-5 weer gebeld, in de ochtend. Want ik had een afspraak om 15:30 staan en of ik om 15:15 kon. Gezegd dat ik een afspraak om 15:45 uur heb staan, en werk tot 15:30. Dus zeker niet eerder kon. Hierna ging het niet zo netjes, waar ik best wel teleur gesteld in ben. Jammer het had ook veel vriendelijker gekund.

Mijn voortand is perfect gerestaureerd!

Heel prettig. Mede door even vantevoren over iets anders te praten dan de tand.

Vriendelijk, zorgvuldig en stipt!

Zie de waardering in éėn zin.

Prima tandzorg met klantvriendelijke behandeling

Mijn probleem werd snel en vakkundig onderkend en er werd op korte termijn een afspraak gemaakt om de kies te repareren

Vlot en vaardig mijn voortand gevuld nadat de oude vulling eruit was gevallen…

Maandag gebeld en dinsdag al geholpen. Prima…

Erg goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen en tevreden, goede service!, Ga zo door!

Ze hebben mij goed geholpen.

Omdat ik paniek ervaar ben ik doorverwezen naar het NW ziekenhuis. De tandarts en assistenten waren erg geduldig.

Uitstekend en zorgvuldig

Prettige en deskundige bejegening

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.