goede ervaring!

Als je aan de beurt bent word je opgehaald door de tandarts, je voelt je welkom. Kunt ook altijd even een klein praatje maken, tandarts luistert naar je verhaal, dat is plezierig, goede communicatie, kan ook met een beetje humor!!

Very good

Very informative and friendly

Aandacht en heldere communicatie

Begrip voor situatie patient

professionele behandeling

Afspraak vergeten, gebeld en opgelost.

Goede behandeling en accommodatie

Prettig consult

De mevrouw heeft een splinter uit mijn kaak gehaald, waar ik al lang Last van had. Ze wil foto’s maken voor eventuele ontstekingen. Heb door zwaar medicijngebruik slecht gebit.

Kort, netjes en deskundig

Jaarlijkse controle, netjes en deskundig uitgevoerd. Stand van zaken, conclusie en advies met een blije gezicht en glimlach er bij. Zo hoort het.

Correcte vriendelijke behandeling

Als boven

Heeeeel goed

Vroeger zat ik als er geboord moest worden gelijk tegen het plafond. Tegenwoordig hebben ze dunnere injectienaalden zodat ze veel efficiënter de zenuwen kunnen verdoven. Merkte hierdoor niets van het boren. Was compleet pijnloos. En de afgebroken kies werd vakkundig en met zorg hersteld. Was in één woord TOP!

Zeer goede en correcte behandeling.

Positief. Op de tijd van de afspraak kon ik geholpen worden. Goed overleg over uitslag controle.

Een prettige,aangename benadering met goede uitleg en vakbekwaamheid

Een persoonlijke, prettige,aangename benadering met goede uitleg en vakbekwaamheid

oke

Controle prima, daarna tandsteenverwijdering en polijsten. Alleen jammer dat ik bij de balie niet direct een vervolgafspraak kon maken vanwege pauze. De volgende dag telefonisch een afspraak gemaakt.

Kom er al jaren

Van jongs af al mijn tandarts (ook de voorloper)

Kundig en zorgvuldig Enige minpunt : vaak wordt de afgesproken tijd niet gehaald en wordt dit niet teruggekoppeld . Misschien de planning wat ruimer nemen?

Prettige ervaring

Vakkundig en geruststellend

Prectige sfeer, goed naar mijn situatie geluisterd

Uitstekend. Snel en eenvoudig

Zorgzaam en fantastisch!

Geweldig!

Vakkundig

Prima op tijd en direct de klacht verholpen

Ben keurig geholpen

Alleen vind ik de kosten erg oplopen, hoop dat het deze keer meevalt

Netje en correct

Duidelijke uitleg, vriendelijk....

Professioneel

Afspraaktijd nagekomen.Vriendelijke,rustige benadering.Tandarts werkt nauwkeurig.Pijnstilling was prima gedoseerd

goede aanpak probleem

vriendelijke ontvangst, effectieve en pragmatische check van het probleem.

Vriendelijk en correcte behandeling!

Goede en vriendelijke uitleg wat er met het gebit aan de hand is! En wat er moet gebeuren!!

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.