Geweldige praktijk!

Ik heb verschillende tandartsen gehad en met iedereen prima ervaringen. Het contact met de tandarts en assistente is gemoedelijk. Ook het contact met de receptie is gemakkelijk: afspraken worden direct per e-mail bevestigd en vlak vóór de afspraak krijg ik nog een herinneringsmailtje. Binnenkort ga ik naar de mondhygiëniste en ook bij deze vakvrouw voel ik me in goede handen! Ik ben dankbaar met deze vakmensen.

Prettig ervaring bij TandZorg

De sfeer is prettig en persoonlijk bij TandZorg en arts Magdalini. De behandeling is efficiënt en effectief.

Met zorg behandeld

Mijn behandelingen worden met zorg gedaan. Dus ben zeer tevreden

professioneel

deze tandarts kwam zeer geïnteresseerd over en stelde de juiste vragen Verder kreeg ik goede informatie

Goed aanmeldsysteem. Echter afspraak niet op tijjd

Ik had een afspraak om 08.30 uur. Ik werd om 08.43 uur geholpen terwijl er niemand in de tandartskamer was, dus er was geen andere patiënt. Uitloop is dan dus niet nodig zo vroeg.

Rustge benadering en uitleg. En bovenal,uitstekende pijnstiller.

Goed , snel behandeld

Goed ervaring

Ik werd laat in de behandelkamer gelaten en dan is er geen tijd voor extra handelingen, teleurstelle

Ik werd 6 minuten na de geplande tijd in de behandelkamer binnengelaten. Normaal wordt er dan ook even tandsteen verwijderd en daar was geen tijd voor. Er wordt 10 minuten gepland, die eerste 6 min is niet mijn schuld. Ik was de eerste cliënt die dag. Teleurstellend.

zo als gewoonlijk weer goed geholpen half jaarlijkse controle

Prettig geholpen en no nonsens.

Professioneel.

Erg tevreden over de behandelingen.

Het vullen van de tandhalzen weer goed gelukt. Dat voelt goed!

vertrouwd tandzorg adres

Top tandzorg

Fijne tandarts mw. Shakir en assistentes; ben heel blij bij deze goede tandarts te zijn.

Deskundig en vakbekwaam

Uitstekende zorgverlening

Exact op de afgesproken tijd word ik opgehaald door de mondhygiëniste. Zij behandelt vriendelijk, professioneel en duidelijk vermelden wat zij ziet en gaat doen.

Nvt

Nvt

perfect

Professionele en vriendelijke behandeling

Alles goed gedaan, zoals altijd.

Super.

Fijn en vriendelijk geholpen

Geen minpunten

Zelfs als ik mijn best doe zou ik niet weten wat er anders of beter kon aan mijn bezoek. Gewoon zoals het zou moeten zijn. Misschien een orkest ter begeleiding (grapje)?

Toppers

Top ik ben weer tevreden

De tandarts is heel aardig en kundig en alles is perfect georganiseerd.

De tandarts is heel aardig en kundig en alles is perfect georganiseerd.

Goede keus

Persoonlijk en deskundig

Prettige persoonlijke deskundige benadering

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.