Hoezo verplicht

Hoezo verplicht

snel geholpen

IK vond het fijn zo snel geholpen te kunnen worden met de afgebroken kies. Ook fijn dat de halfjaarlijkse controle gedaan is die anders in februari zou zijn.

Vriendelijke ontvangst, belangstellend, adequaat, netjes . En…..zeer op tijd!

Very good service provided by the Mondhygienists

Very friendly, good and professional service provided by the Mondhygienists.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Prima, zeer deskundig en ook belangstellend…

Geen verdere toevoeging…

Goed gedaan!

Deze keer snel geholpen. Tussen afspraak en behandeling zat 2 dagen. Een hele verbetering t.o.v. een aantal maanden geleden.

Prettig

Blij met de kennis die door mijn tandarts is gedeeld en mij een nieuw inzicht heeft gegeven. Ik beveel nooit aan. Dat mogen ze lekker zelf uitzoeken.

Goede en zorgvuldige behandeling.

Goed zorgvuldig en deskundig.

Zachte handen in mond

Persoonlijk contact

Prettig

Goede tandarts en prettig team in Heiloo

Fijne en kundige mondhygiëniste

bezoek haar elke 3 mnd en dat bevalt mij prima

Vakkundige zorg

Wordt goed naar je geluisterd. Men neemt de tijd om naar de staat van je gebit te kijken. Men denkt met je mee en Men adviseert goed. Fijne tandartspraktijk

Rustig maar wat langdurig

Het begon wat rommelig maar uitendelijk een goed resultaat. Dacht ik

Goede en vriendelijke zorg

Goede en vriendelijke zorg verleend.

Fijne praktijk

Vriendelijk personeel. Goede tandarts.

op tijd en goed werk

bij Tandzorg werken ze op tijd, hoef nooit lang te wachten. gebit wordt goed verzorgt, professioneel werk.

oke

Goede zorg, prettig gebracht

De mondhygiëniste is een prettig persoon die voorzichtig maar gedegen te werk gaat, terwijl ze probeert het zo op je gemak mogelijk te maken. Sorry dat ik haar naam mij niet te binnen schiedt.

Altijd fijn geholpen!

Snel en goed

Snel en goed .

Snel geholpen, duidelijke uitleg van de tandarts

Voor het te laat beginnen werd excuses gemaakt. Heel corredt..

Vriendelijk ontvangt. Had zich al voorbereid. Hield rekening met de nodige medicijnen die ik had. Al met al een zeer vriendelijke tandarts, alsmede assistente, en het volgende bezoek wordt met vertrouwen tegemoet gezien.

Altijd relaxt en begripvol ondanks wat problemen bij chroniese aandoening met puffers en medicatie

Gewoon een tandarts

Moet maar weer ff afwachten nu al 2 keer dezelfde tandarts gehad na vele wisselingen. Over de mondhygiëniste Nathaly ben ik meer dan tevreden en ook de reden dat ik blijf.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.