Verrassend dat onze tandarts met vakantie was. Het zou netjes zijn als van tevoren wordt gemeld dat we door een vervanger worden geholpen
Mijn man en ik spreken achter elkaar af scheelt weer een ritje Nou onze tandarts kijkt alles zorgvuldig na, ik vraag OOK altijd wat we kunnen verwachten qua rekening als er diverse kosten aankomen. Ja wij zijn blij met onze vriendelijke kundige tandarts en assistente enzovoorts!
Prettig met de nodige relevante opmerkingen.
Secuur, netjes geholpen Foto's gemaakt, deed wel zeer , dar stuk Plastic in mijn mond. Verder goed.
Kroon was losgeraakt, na een belletje kon ik de volgende dag terecht.
Originele beoordeling
Mijn kroon was losgeraakt. Ik kon meteen komen om hem weer terug te plaatsen. Na twee dagen kreeg ik de indruk dat de kroon weer los zat. Na 3 dagen, toen we een paar dagen in Maastricht waren, voelde ik een lichte ontsteking die met poetsen niet op te lossen bleek. Nadat ik de kroon er zelf vrijdag met een flosdraad uitgehaald heb verdween de ontsteking.
Wederom zeer goed geholpen
De afspraak is online makkelijk te maken. De tijd die afgesproken is wordt nagekomen. Tandarts is zeer kundig.
Super snel geholpen
Uitstekende tandartsen
Stelt gerust
Laia neemt de tijd voor je. Is vakkundig.
Zeg ik niet
Originele beoordeling
Elke keer als ik een gaatje laat vullen, breekt de vulling meteen de volgende dag af
Ik ben gewoon voor controle geweest en waarom zou ik daar een heel verhaal over moeten schrijven?
goede uitleg en ze nemen de tijd voor je
Ik ben gewend dat mijn mond na het reinigen door de mondhygiëniste voelt alsof er een vrachtwagen doorheen is gereden. Maar Nancy gebruikt dunnere instrumenten en werkt daardoor nagenoeg pijnloos. Met hetzelfde resultaat, gewoon weer een schoon gebit zonder tandsteen etc. Echt een verademing.
Altijd goed
Word prettig geholpen
Tijdens de behandeling lig ik altijd rustig en op mijn gemak. Mijn tandarts is een rustig mens, dat altijd vraagt of de behandeling goed gaat.
prima tandarts
Kaylee is heel rustig en legt alles heel goed uit
Stuk kies afgebroken, kon heel snel terecht, kies is weer als nieuw. Er werd gezegd dat de kies nog wel een paar weken gevoelig kon zijn, maar niets aan de hand!
De aanmeldzuil is mi wat overdreven en dubbel. De tandarts is de bom. Zorgvuldig, vriendelijk en professioneel.
De Strandwal 22 g
1851 VM Heiloo
Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.