Secure

Ik ben een angstige tandarts bezoeker. De rustige en secure manier waarop mijn gebit werd gecontroleerd geeft mij vertrouwen en kalmeert mij.

Supersnelle service bij gebroken kies

Er was een stukje van mijn kies afgebroken en kon dezelfde dag terecht om het te laten behandelen. Top!

Vakmanschap!

Op professionele wijze van een gaatje verlost.

Prima controle gehad.

Vriendelijk, zorgvuldig.

Heel goed

kundig, aardig.

Prettig geholpen

Snel en accuraat

Voortreffelijk!

Ben geen fan van de tandarts, maar de behandeling van de mondhygiëniste was mij alles meegevallen

rommelig en elke keer een andere tandarts

Sinds enkele jaren bij Tandzorg Heiloo omdat mijn tandarts met pensioen ging. Inmiddels 5 verschillende tandartsen gehad. Laatste voor een brug, dat ging allemaal rommelig. Te weinig uitleg, ook onduidelijk door niet goed nederlands sprekende tandarts. Nood kroon heel lelijk gezet, had niet gehoeven.

Rust en duidelijkheid

De tandarts legde op een rustige manier uit hoe de behandeling zou gaan verlopen.

Professioneel en vriendelijk

Mijn vriendelijke vaste tandarts heeft mij wederom professioneel geholpen. Daarbij toonde hij oprechte belangstelling voor mijn wel en wee.

uitstekende zorg

zeer goede ervaring bij tandzorg heiloo . uitstekend en zeer bekwaam geopereerd door mevr `Oda en assistente.

Prima geholpen

Er wordt de tijd voor je genomen

prima geholpen en vlot

prima geholpen en vlot.

uitstekende tandarts

Vriendelijke tandarts die meedenkt en oprecht geïnteresseerd is. Heel prettig persoon.

kan niet beter!

Top!

Fijne tandartse

Was altijd bange patiënt. Deze tandarts geeft mij een fijn en rustig gevoel .

Het was echt prima

De afspraak was keurig in te plannen en het consult begon precies op tijd.

Professioneel en begaan

Professioneel en begaan. Rustige benadering en behandeling.

erg tevreden

ik ben goed geholpen zoals altijd!

Onvriendelijke assistenten

Assistente zijn vaak onvriendelijk aan de telefoon . Duurt heel lang om een afspraak in te plannen voor een gaatje bijna 2 maanden . Tandarts zelf en haar assistent vond ik wel aardig. Daarom overgestapt naar een andere tandarts. Gevraagd om mijn gegevens door te sturen . Antwoord het is te druk geweest. Iedereen heeft het druk jullie zijn echt niet de enige . Op het allerlaatste moment kreeg ik toch mijn dossier door gestuurd naar mijn nieuwe tandarts . Ik vond dit echt belachelijk. Ik begrijp drukte tijdens kerst maar dit was al 1,5 week na de kerst . En onvriendelijk is echt zacht uit gedrukt

Uitstekend geholpen

Zeer goed contact en behandeling

Prettige in omgang, zeer goed in uitleg van de behandeling en de komende behandeling.

Professioneel en kundig

De tandzorg snel en vakkundig uitgevoerd.

Goed team

Ik persoonlijk ben zeer tevreden, werkt op tijd en wil je iets niet gedaan hebben is dat een eigen keuze en dus prima.

Blij dat Laia weer terug is van verlof.

voelt weer vertrouwd. vriendelijk en professioneel.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.