Helemaal geen pijn geweldig

Ik ben goed geholpen ietsjes langer maar het was het waard

prima en accuraat behandeld.

ik dacht dat er een stukje van een kies afgebroken was in de vakantie terug snel gebeld en kon de volgende dag al terecht. Niet bij Brian Ham, was bezet, maar bij een , voor mij onbekende dame die me snel en goed geholpen heeft. heel tevreden.

Fijne praktijk

Een fijne praktijk met deskundige mensen. Ben zeer tevreden met de behandeling. Ik heb jaren angst voor de tandarts gehad ( trauma van vroeger) maar hoewel een tandarts bezoek nog steeds niet mijn leukste uitje is is mijn angst verdwenen. Dus zeer tevreden!

Zoals altijd ben erg blij met deze praktijk!!

Vriendelijk,uiterst behulpzaam en geduldig. Oh ja, en altijd vrolijk!!

Prima, zoals gewoonlijk

Prima geholpen

Behandeling goed

Behandeling, medewerkers, allemaal goed maar ik heb een vreselijke hekel aan altijd maar weer beoordelingen te moeten invullen. Deze keer geef ik op alle vragen een slechte/negatieve beoordeling. ik had deze mail al weggegooid, maar maak hem nu af om deze reden. Ik ga ervan uit dat deskundigen een patient/klant goed behandelen. Alleen als dat niet zo is, wil ik een beoordeling geven en ben ik heel wel in staat dat te doen. Dus de 'çijfers' die ik op de volgende vragen ga geven zijn allemaal negatief en bedoeld als protest tegen de terreur van dit soort vragen. Ik weet dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.

Vakkundig plezierig en op tijd

Heel tevreden

Aardige tandarts en ook zeer prettig richting mijn kinderen. De assistente(s) zijn ook heel aardig!

Door zeer vriendelijke mensen geholpen

Door een plotselinge ontsteking snel actie genomen en het probleem is door de aanwezige dames keurig en zeer bekwaam opgelost.

Ik ervaar het contact en de behandeling als tóp!

Klantvriendelijk, keurig op tijd, heel vriendelijk en in een prettige en rustige sfeer. Het voelt als een luxe wanneer er zo goed naar mijn gebit gekeken wordt! Ik weet helaas niet meer de naam van ‘mijn’ mondhygiëniste… sorry!

zeer goed geholpen

telefonisch goed geholpen en daarna in de middag direct het probleem opgelost

super

vriendelijk, bedachtzaam, uitleg, al met al een begeleiding

Prima ervaring!

Ik ben vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Alles met de nodige uitleg vooraf en tijdens de behandeling werd gevraagd of alles goed ging. Zou zeggen: Voor herhaling vatbaar, maar dat is wel wat gek voor een tandarts bezoek.

Zeer positief. Vrolijke dame en kundig

Gebroken kies, zelfde dag nootvulling gekregen daarbij tanden nagezien op gaatjes ,top

Enkele dagen voor mijn vakantie brak er een stuk van mijn kies af, In overleg een noodvulling gekregen , daarbij gelijk tanden nagezien op gaatjes en foto,s gemaakt. De volgende dag al een afspraak voor tandsteen behandeling. De behandelingen kwamen mij prettig en professioneel over. Hiervoor nogmaals mijn dank!

De tandarts zag al snel, waar het probleem zat, en heeft mij goed behandeld

Ik had een zere kies, wist niet precies welke. Zij heeft toen een foto gemaakt, en had toen de juiste kies genoemd. Zij heeft toen advies gegeven, en een gel, die verzacht.

goed en vakkundig

goed behandeld en snel en vriendelijk geholpen. ben tevreden over het resultaat.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Elk half jaar hetzelfde. Alles gaat goed.

Zoals altijd heb ik geen klachten. Alles naar wens.

Voelde een beetje gehaast, en niet geheel duidelijk wat de vervolgstap is.

Ik vond het een prettig bezoek met prima resultaat!

Prettig, kundig

Halverwege nu: ruim voldoende

Mijn beoordeling zal ik geven als de behandeling helemaal klaar is: plaatsen van een kroon. Tot nu toe: ruim voldoende, fijne tandarts, en tandartsassistente: dank

Super lief en vriendelijk

Ik hen super lief behandeld. Werd erg op miijn gemak gesteld want ben altijd nerveus.

Niet fijn

Pas eind oktober kan bij mij een kies getrokken en een tand gevuld worden. De tandarts zei eerst dat de kies nog kon blijven zitten en toen dat de kies er meteen uit moest. Dit kon echter pas eind oktober, evenals een tand vullen. De mevrouw achter de balie liet mij duidelijk merken, dat zij er ook niet achter stond, dat dat pas eind oktober gedaan kon worden.

Prima gedaan door de tandarts geen klachten

Zie hierboven!

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.