Fijn

Ik werd goed ontvangen en goed geholpen.

uitstekend

vakkundig en vriendelijk

goede zorg

vriendelijk en geinteresseerd

Redelijk snel een afspraak kunnen inplannen om een kleine reparatie uit te voeren

Nemen de tijd goe I uitleg

De controle ging zeer rustig en gedegen: omdat ik mijn gebit goed verzorg en twee dagen vantevoren heb laten schoonmaken door de Mondhygieniste heb ik eigenlijk (bijna) nooit iets aan mijn gebit.

Afspraak gemaakt voor vullen van kies maar dat wist de tandart niets

Helaas al de 2de keer dat ik een afspraak maak om een.kies te vullen maar de tandarts dacht dat ik voor controle kwam. Gelukkig had hij wel.tijd om de kies te vullen en dat was erg fijn

Mijn eigen tandarts was weg en dat is helemaal niet gemeld bij mij

Zie hierboven

Laia is top!

Zeer professioneel.

Heel goede ervaring!

Nancy werkt heel rustig en nauwkeurig

Lief en zorgvuldig

Nancy zorgt goed voor mij! Ik ben altijd heel nerveus en daar houdt zij rekening mee.

Ze vertelde meteen dat ik een versleten vulling had en zo kwam ik erachter waarom ik last had.

Vriendelijk en snel geholpen

Professioneel en klantvriendelijk

De tandzorg is in hele goede handen en heel klantvriendelijk

positief

Plezierig op tijd en vakkundig in willekeurige volgorde.

Goed geholpen aardige mevrouw weet niet hoe ze heet.

Altijd even vriendelijk

Professionele praktijk

Adequate reactie en opvolging op urgente casus. -een afspraak kon redelijk snel worden gemaakt -flexibiliteit tijdens consult -behandeling professioneel uitgevoerd Communicatie en afstemming over behandeling en follow up zou nog iets beter kunnen.

Mijn 10 zegt genoeg!

Altijd even vriendelijk

Het was prima

Goede tijds afspraak en een vlotte behandeling met een spraakzame vrouw

Adequaat, snel, geen overbodige handelingen, op tijd, vriendelijk, pijnloos, top!

prima geholpen

Half-jaarlijkse controle was prima

afspraak keurig op tijd

de afspraak werd verzet, maar keurig op de nader afgesproken tijd uitgevoerd. zeer tevreden

snel en vakkundig

Ondanks de snelle en vakkundige behandeling toch tijd voor sociale talk. Heel persoonlijk ook!

Een zeer tandarts,die ik zelf ook wel zou willen .

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.