Laden reviews...
506 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent het vriendelijke personeel, duidelijke uitleg en professionele zorg. Veel respondenten prijzen de open communicatie vooraf en tijdens de behandeling. De ervaringen komen over als betrouwbaar met een prettige sfeer en korte wachttijden. Over het algemeen voelen patiënten zich erg tevreden en vertrouwen ze de praktijk.
Fantastisch geholpen
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
25 July 2026
anoniem
Echt een fijne tandarts, geeft rust geeft vertrouwen
24 July 2026
Vriendelijk
22 July 2026
Geen verdere toevoeging
21 July 2026
anoniem
Korte wachttijd, duidelijke en snelle controle, aardige tandarts
21 July 2026
anoniem
Ze zijn top, begaan met hun patiënten luisteren goed en doen hun werk perfect.
20 July 2026
anoniem
Hele prettige tandarts, die goed uitlegt wat er gebeurt en hoe de status is van je gebit. Alle vragen van mijn kant werden professioneel beantwoord.
19 July 2026
anoniem
plezierige en deskundige wijze van behandeling
18 July 2026
anoniem
Kom, al jaren. Ze is zeer deskundig. Laatst, een niet correct gemaakte kroon onder garantie gecorrigeerd. Nieuw kroon zit perfect..
16 July 2026
anoniem
Mijn gebid is jarenlang bij tandzorg heiloo zorgvuldig onderhouden.
Relaxte omgeving
anoniem
Ik ben ontzettend tevreden over Tandzorg. Ze doen hun uiterste best om je tandproblemen op te lossen
anoniem
Het polijsten duurde wat kort, maar de dame in kwestie besteedde veel aandacht aan mij. Lieve dame.
anoniem
Behandeling altijd goed. Fijn contact met de mondhygiëniste.
Beveelt niet aan
anoniem
Mijn gebit werd snel en vriendelijk onderzocht
13 July 2026
anoniem
Mijn ervaring met Nathaly is geweldig. Ze gaat professioneel te werk. Luistert naar me als ik een vraag heb en ze was bereid om iets extra’s te doen.
12 July 2026
anoniem
Ik kwam voor reparatie aan m n kies In de tussentijd is er van een andere kies ook een stukje afgegaan Ik vroeg beide te repareren En dat is helaas niet gedaan !
11 July 2026
anoniem
Goed geholpen en altijd vriendelijk
11 July 2026
anoniem
Ik heb goede ervaringen met de tandarts. Zou alleen wat meer over alternatieven willen horen om zo een goede keus te kunnen maken.
anoniem
Tandarts werkt snel en is uitermate kundig, tijdens controle bleek beugel los te zitten en in no time gefixed. Wist heel vertrouwd over te maken.
anoniem
Laia en haar team zijn geweldig! Rustig, duidelijk en kundig!
anoniem
Door Leila goed en vriendelijk deskundig behandeld
9 July 2026
anoniem
Precies te horen gekregen wat de behandeling steeds inhield
8 July 2026
anoniem
Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.
De Strandwal 22 g
1851 VM Heiloo
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.