Vriendelijke en geduldig.

Alles werd rustig en geduldig uitgelegd. Dat was prettig voor mijzelf op vragen te stellen en gaf ook een fijne ervaring voor de kinderen

Vlot geregeld met een goed gevoel

Zie bovdenstaand

Alleen jammer dat ik nog eens moet terugkomen voor dezelfde tand. Altijd moeilijk in te plannen met werk. Had gehoopt dat het gelijk gerepareerd kon worden. Maar ik begrijp het wel.

Snelle afspraak na vulling kies afgebroken

Op stoel draaiende patiënten die te lang moesten wachten naar hun zin. Heb zelf een half uur moeten wachten totdat ik aan de beurt was, uitgelopen dus.....

Goede zorg.

Ervaring en professionele benadering van de arts.

Goede tandarts die zijn vak verstaat. Alles rustig uitlegt en gaat voor de beste oplossing en niet direct trekken.

Professioneel

Vertrouwd.

Op tijd en vakkundig geholpen

Het viel niet tegen na heel lang gewacht te moeten hebben op een afspraak

Jammer dat er zulke lange wacht rijen zijn voor het plannen van en afspraak. Ook was er nog sprake dat ik nog een tand moest laten opknappen, (al gedurende 20 maanden). Ik heb of de eerste opmerking daar over nooit onthouden of heb die nooit gekregen. Jammer dat er nadien geen herinnering volgt.

Volop aandacht voor het gebit.

Er was voldoende aandacht voor mijn gebit. Eerst de assistente, die mijn gebit controleerde op gaatjes. Daarna de pockets nagelopen en adviseerde me om beter te poetsen, vooral ook het tandvlees. De tandarts zelf hoorde, dat ik geen klachten had. Maar omdat er geen mondhygieniste in de praktijk aanwezig is, kreeg ik te horen dat de assistente, die daar voor opgeleid is, over 2 weken bij mij tandsteen gaat verwijderen.

veel te duur!!

Mijn zoon is 2 minuten binnen geweest om een draadje vast te maken. Daarvoor krijgt hij een rekening van bijna €100,-...... Belachelijk! Volgende keer toch maar naar de Tandzorg die het draadje heeft geplaatst, daar zijn ze iets menselijker met de rekeningen.

Mijn ervaring isgoed

Ik Ben steeds goed geholpen.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!