Goed behandeld

Noodvulling geplaatst op vakkundige manier.

Goed!

Er wordt geluisterd, gekeken, gehandeld, vriendelijk en vakkundig!

Goed alleen half uur moeten wachten eerdat ik aan de beurt was

deed wel zeer ma ja dat hoort er bij

wacht tijd te lang krijg ik nog nieuwe tanden?

Tandarts Picavet heeft mij opnieuw heel goed geholpen

Na een heel recente heup operatie heb ik een ontstoken tand gekregen , in paniek naar jullie gebeld omdat er infectie gevaar was. Geweldig geholpen door de receptie en super zorgzaam geholpen door tandarts Claire en haar assistente. Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor .

Vriendelijke en professionele tandzorg.

Vriendelijke en professionele tandzorg.

angst

Een nieuwe tandarts zorgt opnieuw voor angst. Begrijpt ze mijn schrik? Ik wil.op.een rustige manier behandeld worden. Ze vertelde erg weinig. Na al dat peuteren, 's avonds veel.last. Ik begrijp dat er wat moet gebeuren. Maar overleg met de assistente: daar zetten we geen kroon meer op. Ik ben buiten gekomen met veel schrik voor vervolgbehandeling en mondhygiënist.

Vriendelijk begripvol goede behandeling

Begrip voor mijn medische situatie Goede pijnloze behandeling

Er is weinig gedaan en uit gelegd

Er wordt niet gesproken over de versch mogelijkheden Geen tijd om iets te doen, het goede apparaat niet aanwezig

Heel erg tevreden

Super goed

Prima behandeling, met duidelijke toelichting

Geen bijzonderheden. Let op nakomen van tijdstip afspraak wachttijd door uitlopen spreekuur!!

Vriendelijk, snel aan de beurt

Behandeling prima maar wachttijd te lang

4 maanden wachttijd om vulling te herstellen vind ik erg lang. Behandeling etc. is verder prima.

Heel goed

Zowel de assistente als de tandarts zijn altijd erg vriendelijk en maakt dat ik me helemaal op mijn gemak voelt.

Altijd goed ontvangen

Kom er al jaren.... heeft mij altijd goed vertrouwen gegeven.. vond verschrikkelijk om naar een tandarts te gaan.

Vriendelijke kundige tandarts

Goed geholpen

ik ben heel tevreden

Als je naar de balie gaat goed ontvangst en kom je bij de tandarts goede uitleg kom je terug bij de balie kun je afspraak maken en weer de goede uitleg

Dikke pluim.

Als angstpatient ben ik supervriendelijk en begrijpend geholpen,met dank aan Claire en de assistente,een hele dikke pluim,dank je wel voor jullie vriendelijke en professionele aanpak.

Zorgvuldig en professioneel

Mijn indruk is dat er professioneel wordt gewerkt Ik had alleen gedacht en gevraagd of er een gaatje gevuld kon worden maar ik kreeg een checkup en een offerte voor restauratie van het hele gebit.

Uitstekende verzorging. Wel een lange wachttijd 8

Zie boven

wat een leuke meiden

voor mijn zoontje was dit de eerste keer. 2 meiden in de behandelkamer. super goede uitleg gegeven ...laten zien wat ze ging doen bij hem..kadootje op het laatst...mijn kindje is nu niet bang voor de tandarts! voor mij ook duidelijkheid voor mijn vervolg behandeling ik weet haar naam niet meer voor de beoordeling..maar ze had het over Rotterdam...dus die tandarts.

Goed behandeld

ik vind het jammer dat ik een rekening krijg voor werk wat nog moet afgemaakt worden en uitgesteld w

ik vind het jammer dat ik een rekening krijg voor werk wat nog moet afgemaakt worden en uitgesteld is tot 2 maanden daarna waardoor tussentijds een tand afbreekt als iets nog niet af is kun je voor een tussentijdse reparatie niets in rekening brengen. dit noemen ze service!

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!