Vriendelijke ontvangst en precies op de afgesproken tijd.

Alles is gegaan volgens afspraak polijsten en tandsteen verwijderen.

snel en goed geholpen

dag ervoor gebeld omdat er een vulling uit mijn voorste tanden gegaan is tijdens het eten. Gelijk gebeld en de volgende dag kon ik terecht en ben goed geholpen

Professionele zorg en keurig op tijd

Al meer dan vijfendertig jaar onze tandartspraktijk en eigenlijk nooit geen klachten aan het gebit. In de medewerkers behandelen je met een menselijke maat. Stellen je eerst op je gemak en spreken met je af hoe je kunt aangeven dat er even onderbroken moet worden. Dat vind ik zeer prettig!

clientvriendelijk en zorgzaam!

prettige ontvangst, zeer goed en rustig behandeld door preventieassistente en geruststellend onderzocht door tandarts

Snelle actie op verliezen van een vulling

Snelle en adequate reactie op het verlies van een vulling. Prettig dat ik snel geholpen werd

Klacht nog zelfde dag verholpen

Als ik een afspraak heb, houd ik me daaraan.

Ik had een afspraak om 10.30 uur en werd pas om 11.15 uur geholpen. Dit is niet de eerste keer dat me dat overkomt. Gewoonlijk ligt de wachttijd rond een half uur. Met 5 á 10 minuten heb ik geen probleem.

Pijnloze, uitstekende behandeling.

Ben normaal wat huiverig voor de tandarts behandeling, maar alles prima verlopen.

Teveel gerekend

Er wordt 2 x 5 minuten gerekend met tandsteen verwijderen terwijl ik amper 10 minuten binnen was.

Prima en vriendelijk geholpen.

Jaarlijkse controle keurig netjes behandeld. Zeer vriendelijke mensen.

Tevreden

Behandeling ging goed al was het wel maanden wachten voor dit uiteindelijk kon plaats hebben

goede behandeling

mondhygiënist was zeer goed de nacontrole van tandarts Picavet is ook zeer goed

Vriendelijk en goede behandeling

Een probleem is dat ik door de drukte lang moet wachten voor verdere behandeling

Zoals het moet zijn !!

Ik ben zeer tevreden over DeSteenseBrug

Snel en accuraat verhelpen van tandproblemen in een prettige sfeer

goed is goed

goed is goed

Ben snel en goed geholpen

Heel vriendelijk

alles op tijdt

Wordt goed naar de klant geluisterd

Kundige en vriendelijke behandeling

Goede en vriendelijke behandeling. Ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg over wat er gebeurt met welk doel. Goede afspraken voor het vervolg.

Controlebeurt, goed en snel afgehandeld

goede praktijk! ongeveer 40 jaar klant

Prima geholpen

Afspraak om 9:50u en pas om 10:15u aan de beurt zijn.

Snap dat je niet alles kan inplannen, maar in de tijd van de Corona heb ik nooit zolang moeten wachten voordat ik werd behandeld. Begrijp mij niet verkeerd, want er wordt met mensen gewerkt en deze hebben misschien nog vele vragen. Ook ik heb soms mijn vragen, en deze worden ook altijd netjes beantwoord.

Voldoende

Snelle en effectieve controle van mijn gebit

Jammer dat mij tand in mij plaatje niet paste en ik weer opnieuw moet happen .

Ik had dinsdag mij plaatje in geleverd en gehapt voor een nieuw tand erin maar ik kwam woensdag erom en hij paste niet .dus jammer alles weer opnieuw.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!