Ze hebben goed geluisterd naar mijn klacht van de vorige behandeling

Goede ervaring maar door de vele wisselingen van behandelaar weet ik echt niet wie mij gaat helpen.

Prima behandeld.

Mijn kies trekken is perfect gegaan, zonder nabloeding of pijn. Echter als je in oktober een afspraak krijgt om in april (was eerst mei)een kies te laten trekken vind ik echt te belachelijk voor woorden. Waar moet dit naar toe??

Goede rustige vakkundige hulp

zie bovenstaande

Goede behandelingen altijd

Ben content over de behandelingen, jammer dat er soms zo lange wachttijd is, vooral bij de na-behandelingen.

Mooi volgens planing

Jammer van ontbreken mondhygiënist(e)

prima1

de tandzorg is goed. wanneer een vervolgbehandeling wordt ingepland zit daar erg veel tijd tussen.

top!

Altijd goed ter woord gestaan, goede tandarts en aardige en kundige hygiënisten en assistentes

ik ben vriendelijk geholpen .

goed behandeld

Het gaat goed

ik Hebt geen klachten

Lange wachttijd

Lange wachttijd.

Tijdens mijn behandeling werd ik voortreffelijk geholpen.

Goede behandeling met prima resultaat.

Tevreden over de behandeling, ontevreden over de wachttijd voor het vervolg.

De controle behandeling en gebitsreiniging zijn goed uitgevoerd. Waar ik ontevreden over ben is de wachttijd van meer dan 6 maanden voordat de vastgestelde defecten kunnen worden behandeld.

normaal goed

vriendelijk behandeld

Heel goed

Heel goed kundig, vriendelijk

Vriendelijk ,zorgzaam

Zeer lieve assistent heel vriendelijk zorgzaam ook de tandartse was heel vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Er is altijd persoonlijke aandacht en goede uitleg.

Altijd goed verzorgd

Mijn tanden worden goed verzorgd.

Goede tandzorg. Te lange wachttijden

Goede tandzorg Vriendelijke mondhygiënist en tandarts. Vervolgafspraak duurt heel lang.

Goede opvolging voor bijter

Nadat ik in Januari langskwam voor een controle, bleek dat mijn bijt plaat te veel afgesleten was. Er werd aangeraden om een nieuwe afmeting te maken. Deze bleek dan uiteindelijk te vallen op 5/4. Ik was snel binnen, de controle was goed en ik ben blij dat ik hem op 1/5 kan ophalen.

Goed, bedankt

Prima zoals altijd

Ging goed en vlot

Ben serieus behandeld

Zeer correcte menselijke behandeling met goede vakkundige kwaliteit.

Er wordt de tijd genomen voor een perfect resultaat en in mijn geval een gecompliceerde afgebroken kies vakkundig hersteld zonder verdoving met vrijwel pijnloos resultaat waarvoor ik graag een uur mijn mond open wil houden!

Alleen lange wachttijd ook al heb je een afspraak

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!