goed geholpen

goed geholpen maar ondanks afspraak toch minstens 20 minuten moeten wachten

Goed en snel geholpen

Geduldig geholpen (twee gaten vervullen in 1 keer)en alles werd goed uitgelegd. Dat is fijn als je daar op zo’n stoel ligt.

Deskundig en vriendelijk

Prima geholpen

tandarts geweldig en de assistenten vriendelijk en goed in praktijk

voor implantaten komt de man uit wierden . waarom niet iemand uit de buurt?

Vriendelijke behandeling

Vriendelijk duidelijke uitleg

Kundig en vriendelijk

Altijd goed geholpen

Niet super Picavet is beter

De vrouwelijke tandarts en assistente kwamen een beetje amateuristisch over vond ik. Verder bij de receptie wel klantvriendelijk. En als je een afspraak maakt duurt het wel heel lang soms voor je kan komen.

vriendelijk en bekwaam

nog niet meegemaakt zo goed

overweldigend

gezellig & gezond

We hebben lekker moppen getapt

Deskundig en punctueel

Al jaren in behandeling bij DeSteenseBrug. Klantvriendelijk, deskundig en punctueel. Krijg desgevraagd ook duidelijk uitleg/toelichting over de behandelingen.

Goed en snel geholpen

Thanks erminio

Kort bezoek

Alleen controle gehad en moest een nieuwe afspraak maken voor de mondhygiënist, dat ging voorheen toch eenvoudiger tijdens een gecombineerde controle en mondhygiënist.

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Zoals altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Duidelijk en rustig uitgelegd wat er gedaan gaat worden.

Altijd goed

Altijd goed

geweldige tandarts

voel ik mij echt op mijn gemak

Professionele tandzorg in topvorm

Passende uitleg voor start behandeling Handelingsperspectief voor de cliënt ( bij pijnmelding) Correct uitvoeren van de behandeling, zelfs zonder verdoving. (Is vooraf afgestemd en zonder dwang uitgevoerd). Kortom professionele service.

Vriendelijke ontvangst, dat goede uitleg waarvoor ruim de tijd werd genomen

Ik voel mij er altijd op mijn gemak mevr c picavet zeer behulpzaam neem alles goed met je door en denk met je mee

Zeer vakkundig personeel (en ik kan dat weten).

Vriendelijke mensen die alles heel goed uitleggen en ook rekening houden met de beperkingen van mijn echtgenote vanwege haar herseninfarct.

netjes op tijd en vriendelijke assistente

goed op tijd, goede uitleg en tijd voor de patiënt

de enige tandarts heeft het wel steeds drukker

Heel wat jaren ( vanaf de oude praktijk in de Hemelstraat ) ben ik al patiënt in deze praktijk ( toen nog Tandarts Neve ) en gaande weg heb ik een hele metamorfose meegemaakt van enkel een tandarts en één assistente tot een hele schaar van mondhygiënisten en ondersteunend personeel. Er is overal een nijpend te kort aan personeel en dat is bij deze tandarts hetzelfde en ik heb zo de indruk dat de tandarts van de ene naar de andere patiënt "vliegt" om de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Dat is niet leuk maar wel een gevolg van dat tekort aan tandartsen. Dat je daarbij dan iets langer moet wachten is een bijkomend gevolg maar het wordt tot een minimum beperkt en binnen een half uurtje sta ik dan terug buiten en kan ik er weer een half jaar tegenaan. Prima zorg, fantastisch team ( van de receptionistes via de tandarts, mondhygiëniste tot de tandarts assistentes ) en voor mij geen meneer maar gewoon mijn voornaam en dat vind ik zelf heel prettig.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!