Vriendelijk

Goede ervaring vriendelijk

Positief bezoekje aan de tandarts

Zeer klantvriendelijk, tijd voor de patiënt, leggen alles goed uit.

Prima!!!

Zoals altijd gewoon goed!

Kundig en bekwaam, duidelijke taal, altijd vriendelijk.

Vriendelijk en snel

Had een stuk van een tand gebeten. Moest een nood vulling in. Goed opgelost.

Comfortabel aardig correct en vakkundig

het kan nauwelijks beter

Zeer goede behandeling

Goede hulp gehad, En ook goede toelichting.

Goede professionele zorg

Er wordt goede zorg en informatie geleverd en goede uitleg overe behandeling en keuze in behandeling

Pijnlijk

Tandarts picavet is zacht mondhygiëniste wat ruw

goede nieuwe tandarts

In een woord prima

De behandeling goed en zorgvuldig uitgevoerd.

Geen opmerkingen

Correct

Prima tandartszorg!

Het vervangen van een aantal oude vullingen werd op een deskundige, rustige en vriendelijke manier uitgevoerd, waarbij goede informatie gegeven werd over de behandeling zelf en de tandzorg in algemene zin.

Goed geholpen

De behandeling is op een goede zorgvuldige manier uitgevoerd. Vriendelijke tandarts en assistente.

Even wennen met een nieuw gezicht

Werd niet veel uitleg gegeven over wat hij deed

Buiten gewoon goed

Erg professioneel en klantgericht

Erg professioneel en klantgericht

Jammer dat er eerst een noodvulling is geplaats

wennen aan een nieuwe tandarts

niet dat de nieuwe tandarts het niet goed deed,maar mijn voorkeur gaat toch uit naar dhr,Picavet,bij een volgende controle.

Top behandeld door Erminio en Annelies

Zie hierboven

Zorgvuldige en professionele behandeling

Bij alle contacten en handelingen gaf de arts blijk van haar professionaliteit en bekwaamheid, zonder dat ze daarbij de menselijke aandacht richting mij als patiënt uit het oog verloor.

ik wacht op een offerte die de tandarts zou maken .

goed en heel vriendelijk .

Alles goed

Heel goede tandarts ben tevreden

Goede controle, duidelijke instructies. Ook extra controle ruim voor 18e verjaardag ivm verzekering. Fijn!

zeer goed

netjes vriendelijk en bekwaam

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!