wacht tijd te lang

tandarts oke enkel na de 2 de keer goed

Jammer dat het gaatje in mijn tand niet direct gevuld kon n worden

Niet direct afgehandeld

Uitstekend!

Vriendelijke behandelaars Goede service Vlot Korte wachttijd Gezellig praatje Makkelijk om een vervolgafspraak te maken.

Goed geholpen

Afspraak was wel twee keer verzet, maar dat was overkomelijk

super

altijd een vriendelijk onthaal super bezorgd

Ik werd snel en goed geholpen

Vriendelijke behandeling.

Aardig geholpen en ongedwongen

Tandarts was niet alleen vriendelijk maar ik had het idee dat ze ook luisterde. Gaf tips en mogelijkheden maar pushte niet de keuze. Nieuwe afspraak om verdere slijtage te voorkomen. Het enige jammere, maar dat kampen veel tandartsen mee, is dat het maanden kan duren voor je terecht kan…mits je geen pijn hebt.

Vriendelijk,snelle behandeling

Snelle behandeling bij een urgentie

Kundige vakmensen

Geholpen door de nieuwe tandarts. Legt goed uit wat ze gaat dat doen en heeft gedaan. Straalt kundigheid uit en heeft oog voor de mens in de stoel. Geholpen door een professioneel team.

Volgens afspraak prima geholpen

Al vele jaren klant hier en nog steeds tevreden.

Ontzettend lieve tandarts !

vriendelijk en behulpzaam

Zeer vakkundige tandarts!!!

Bij problemen aan gebit altijd een goede oplossing….. en zeer klantgericht

Positief

Altijd vriendelijk en nemen alle tijd die nodig is voor een behandeling.

goede persoonlijke behandeling dus dank je wel !

persoonlijk, betrokken, goed en pijnloos

Zorgzaam

Ik ben weer fantastisch geholpen door tandarts Claire.

Vriendelijk

Goed geholpen

Alles wordt goed uitgelegd en heel vriendelijk

Tandarts en assistente leggen alles goed uit wat ze gaan doen. Ze nemen de tijd en zijn vriendelijk. Ik voel me op mijn gemak

Klantvriendelijk en kindvriendelijk

Vriendelijk en duidelijke uitleg over de behandeling. Ondanks dat mijn dochter het spannend vind erg prettig ervaren.

Zeer professioneel

Lieve mensen

zowel tandarts als mondhygieniste zijn vriendelijk en geven goede uitleg. bevestiging van afspraak via email is handig

Aangenaam en efficiënt

Behandeling was asngenaam

Moeilijk oordeel te vellen daar alles tot nu toe goed ging maar nog niet uitbehandeld ben

Communicatie loopt niet soepel

In goede handen..

Altijd aandacht en tijd voor controle en behandeling; prima!

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!