Netjes geholpen

Half jaarlijkse controle: Grondig nagezien.en gereinigd.

Fijne praktijk

Een kies laten vullen en zoals altijd zeer tevreden.

Goed geholpen

Vriendelijk, behulpzaam en ervaren mensen

Goede ervaring

Ik heb mijn kies laten trekken, was een goede lieve vrouw. Ik weet haar naam niet meer Was betrokken en legde alles goed uit

Ben goed geholpen

Pijnloze behandeling.

xxx

Xxxx

Goede tandzorg

Behandeling succesvol uitgevoerd!

Ik ben blij dat de meest dringende klacht is verholpen. Het was een redelijk complexe vulling. Jammer dat de controle niet meer mogelijk was qua tijd; ik had er wel om gevraagd.

Het blijft vervelend de tandarts, maar bij deze is het goed te doen.

Prima. Pijnloze behandeling. Op schema en meteen een afspraak voor de volgende keer.

snel geholpen

vanwege problemen met ontstoken tandvlees,kon ik na een week al geholpen worden.Gelijkertijd ook de halfjaarlijkse controle uitgevoerd.

Hele goede tandarts

Hele goede ervaringen met tandarts picavet. Al ruim 40 jaar ga ik bij hem. Kundig team...enige minpuntje is soms de lange wachttijden en afspraken die uitlopen, maar ja Ls je kwaliteit wil leveren ,snap ik dat. Een echte aanrader

Zeer slecht

Afspraken worden regelmatig verzet. Zeer onvriendelijk personeel en service , bv weigeren helpen en sturen naar huis (bv Kelly preventie assistent)

Ben goed en vriendelijk geholpen

100% tevreden

alles prima geregeld. Behandeling prima. Juiste voorinfo. Kan niet beter.

Alles volgens afspraak en goede behandeling

Gewoon goed

kon snel komen

Professioneel en patiëntgericht

Positief

zeer tevreden

netjes op tijd en duidelijke uitleg, wat er gedaan wordt

Al meer dan 30 jaar alle vertrouwen in tandarts Picavet!

Goed, echter de wachtruimte zou wel een paar grote groene planten kunnen gebruiken , dit is ook gerust gevend.

Niet oké qua wachttijd

Als ik al maanden geleden met losse tanden zit,december al geweest,kan ik nu in maart komen,wordt foto’s gemaakt en vervolgens kan ik tot Augustus zitten wachten eerder er daadwerkelijk begonnen wordt,gewoon absurt.niet tevreden ivm ontzettend lange wachttijd,verder wel oke

Hihi

damesteam van tandarts en assistente zijn erg goed

prettige samenwerking met het damesteam.

Goed geholpen

Vriendelijke en deskundig geholpen

Goed en snel een vulling verwijderd en opnieuw gevuld.

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!