Heel fijn

Ik vond het fijn dat ze bij elk stapje vertelde wat ze gingn doen zodat ik niet plots verrast werd. Mijn tandarts vroeg vaak ‘Gaat het?’ en als het pijn doet moet je het zeggen,dat zorgde voor een aangenaam gevoel.

De overgang van Claire naar een andere tandarts is erg wennen.

Zie boven.

Toppie geholpen

Super tandarts die mij geholpen heeft

veel geduld en heldere uitleg

Er is voldoende tijd gemaakt om de hele behandeling zorgvuldig en duidelijk uit te leggen.

Jammer

Ik heb vernomen dat mijn tandarts weg gaat en daarmee ook een groot verlies voor de praktijk. Hiermee gaat ook een groot deel kwaliteit van de praktijk verloren, wat heel jammer is

Uitstekend, vakkundig

Uitstekend, vakkundig

Heel goed

De tandarts is heel erg goed en weet wat hij doet , hij is een perfectionist.

superteam

ben al vele keren door Tringa en Kim geholpen.Superteam!

Een nodige afspraak is snel geregeld.

Alles in orde

Goed geholpen door trinja

Prima kundig en snel goed geholpen

Vriendelijk geruststellend geholpen op een zachte en rustige manier.

Professioneel en goede uitleg gegeven over de ingreep.

Professioneel en goede uitleg gegeven over de ingreep.

periodieke controle

afspraak 15:45 uur en mocht 15:46 behandelkamer binnen stappen. Super! 1 minuut na afgesproken tijd (dat maak je niet veel mee)!

Goede behandeling en met de nodige uitleg erbij.

Ik heb de behandeling als goed en deskundig ervaren.

oed.

Vlot en goed

Vriendelijke ontvangst, volgens mijn leken kennis een deskundige en zorgvuldige behandeling

Tevreden

Geen lange wachttijd en deskundig geholpen. Zowel door de tandarts als de mondhygiëniste

Super, vriendelijk en vakkundig

Al diverse malen bij Kelly mondhygiëniste geweest. Stelt je op je gemak en doet haar werk super. Zeer tevreden en ondanks de spuitjes toch goede ervaring. Spuitjes voel je bijna niks van. Aan receptie ook vriendelijk en behulpzaam. De Steens Brig voor mij de beste praktijk

Snel en goed geholpen

Mijn afgebroken kies werd snel en goed hersteld

Ik was blij met de rustige tandarts Trinka en dat ze weinig met het gevreesde haakje werkte . Veel angst voor de tandarts maar bijhaar een stuk minder

Zoals altijd kan niet beter.

Prima ontvangst, behandeling en advies !

Een vriendelijke ontvangst en niet al te lang moeten wachten. De behandeling werd zeer deskundig uitgevoerd en ging vrij vlot. Tevens kreeg ik nog goede tandverzorging adviezen.

Even een gesprek gehad hoe en wat er gedaan moest worden, prima uitleg

vlot en precies afgewerkt

kan niet beter behandeling was goed

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!