Goede zorg voor tand en mens

Ik ben super bang voor de tandarts, maar de mondhygieniste en de tandarts stelde mij zeer gerust.

Behandeling gewoon goed.

Keurig netjes behandeld.

prima behandeld

ik ben prima behandeld en de wachttijden behoren gelukkig ook tot het verleden.

Goede tandarts en mondhygieniste

Deskundige pijnloze behandeling

Gewoon goed

Snel en goed een reparatie aan mijn kies gedaan na afbreken daarvan.

Ok, maar het is mijn eerste keer.

Zie boven.

Goed.

Goede ontvangst en niet lang moeten wachten. Waarom kan na de reiniging de controle door de tandarts niet onmiddellijk gebeuren, nu moet er opnieuw in de wachtkamer een kwartier of langer gewacht worden. Was vroeger beter ! Ook veel verloop van tandartsen, je weet gewoon niet wie nu eigenlijk je vaste tandarts is.

Prima geholpen

Ik ben heel vang maar maakte duidelijk en de dame he me heel goed opgevangen en goed geholpen ben supper tevreden van haar

Te snel en onpersoonlijk.

Ik ben al vele jaren bij de Steense brug . Bij elk bezoek werd eerst door een eerst mondhygiënist tandsteen verwijderd en tanden gepolijst. En daarna controle. Nu meteen controle want dat was veranderd zonder dat ik daar vanaf wist . Het schoonmaken zonder polijsten ging super dan ooit en na 10 minuten stond ik buiten met fotos maken er ook nog bij.. l Ik heb me over laten schrijven naar andere praktijk.

Prima en zorgvuldig

Ik word een beetje moe van al die enquetes en zeker als het verplicht is

Vriendelijk

Vriendelijk

Er wordt naar je wensen geluisterd en ook per dirext aktie ondernomen.

Opdringerig

Opdringerig was mijn gevoel.

Hele lieve, aardige mondhygiëniste, die alles goed uitlegde en goede adviezen meegaf.

Prima. Weet alleen de naam niet meer van de jongedame.

vriendelijke tandarts

Fijn en snel geholpen bij controle

Controle was prima, snel aan de beurt. Duidelijke uitleg. Fijn dat tandsteenverwijdering direct door tandarts werd gedaan en niet meer moest wachten op vervolg zoals andere keren. Ook deze behandeling was prima. Normaal veel "last" van moeten slikken door het water wat wordt gebruikt. Maar was nu minimaal, dus heel fijn. Tevreden over deze behandeling.

Vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijk en geduldig legt alles goed uit zodat je je op je gemak voelt ondanks de vervelende behandeling.

goede behandeling door mondhygiëniste

Duidelijke communicatie, vriendelijk.. en resultaat gericht!

Goed ontvangen

Fantastisch

Fantastisch,nieuwe prothese was in een keer helemaal goed

Lang wachten

Weer nieuwe tandarts , bijna allen uit het buitenland momenteel. Onze vorige tandartsen daar eentje met pensioen en dan eentje naar andere praktijk. Dus niet zo leuk steeds wissel. Ook moesten we ruim half uur wachten en was de wachtruimte steenkoud door de airco. Kreeg koude armen en benen en zere spieren . Diverse keren naar buiten gegaan om op te warmen.

Snel geholpen

Na lang zoeken eindelijk een tandarts gevonden waar ik enorm blij mee ben. Eerste behandeling is soepel verlopen. Wat natuurlijk geweten is is dat bezoekjes enorm in de cijfers lopen dat is dan weer minder gezien er wel wat moet gebeuren.

Heel deskundig persoon

Voor mij was de behandeling perfect. Op deze manier had ik dit nog niet meegemaakt. Deskundig. Een vriendelijk persoon, dat is ook voornaam. Hopelijk blijft ze nog een hele periode bij jullie.

Beste personeel

Tragel 5

4564 BC Sint Jansteen

Over Tandzorg DeSteenseBrug

Met trots stellen wij onze praktijk, Tandzorg DeSteenseBrug, aan u voor. Wij zijn een professioneel, patiënt- en kwaliteitsgericht team dat bestaat uit medewerkers die werken vanuit passie voor het vak. Bij ons staat de patiënt centraal en we gaan voor het beste eindresultaat. Ons team bestaat uit tandartsen en mondhygiënistes, ondersteund door het assisterend personeel. Uiteraard staan wij voor u klaar met de beste mondzorg!