prima kliniek

netjes en verzorgd vriendelijk

zeer snel geholpen

Ik had een probleem mt mijn gebit en dit moest op korte termijn opgelost worden. Dit hebben ze uitstekend gehad.

Prettig

Fijne behandeling en een vriendelijke dame.

goed geholpen

stuk van kies afgebroken. kon de volkgende dag al terecht

Kundig en meelevend

Ik had geen gaatjes dus was zo klaar, maar erg vriendelijk en weten waar ze meebezig zijn,top.

Zeer fijn geholpen

Zeer vriendelijke tandarts, goede uitleg en goed geholpen. Ook de dames bij de balie zeer vriendelijk!

Heel goed

Aardige tandarts en personeel Wordt altijd netjes geholpen En respecteerde mij wensen

Prima!

Ik heb goed zorg en heel duidelijk informatie gekregen. Veel aandacht over of ik pijn had of niet.

Vriendelijk en prettige behandeling gehad.

Hoewel ik had nog wel wat pijn aan mijn kaak vanwege de slang die aan mijn wang geklemd zat. Laatste vraag: mondhygiëniste Ezelsveldlaan.

Vriendelijk, communicatief en vakkundig

Vriendelijk, communicatief, vakkundig

Goede behandeling, duidelijke uitleg

Goede behandeling, duidelijke uitleg

Goede ervaring

Kreeg goede controle.

Mondhygiëniste stelt je goed op je gemak en zegt goed wat ze gaat doen. Tandarts is kundig, duidelijk en doet geen onnodige dingen

professionele mondhygieniste en tandarts

Bij mijn laatste bezoek aan Tandzorg Delft was ik onder de indruk van de professionaliteit en klantvriendelijkheid van de mondhygieniste. En de controle van mijn gebit door de tandarts was zoals altijd een prettig bezoek.

Prettig

Fijne tandarts.

Op tijd adequaat geholpen

Op tijd en adequaat geholpen

geen hobby van me, maar ze maken het wel zo aangenaam mogelijk

vakkundige behandelingen, afspraken mooi op tijd. efficiënt door direct nieuwe te maken. goede connectie met de behandelaars

Friendly, professional and efficient!

Been going here for 8 years, always professional service also for internationals as well as locals.

Tijdige adequate behandeling

Duidelijke afspraken en begroting voor grotere ingrepen. Prettige behandeling zowel van ondersteunend personeel als van de behandelaars!

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Prima gedaan

Na aanvragen consult, snel en goed geholpen.

Very friendly staff and excellent services

I am very happy with the cleaning & checkup services, thanks! Keep up the good work!

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Een hele goede tandarts

Een hele fijne tandarts die mij gerust stelt en heel goed behandeld.

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.