Verantwoorde behandeling

Heel positief en aanbevelenswaardig.

Prettige tandartspraktijk

Vriendelijke, deskundige en zorgzame medewerkers. Zo wordt een bezoek aan de tandarts gezellig.

Top snel service

Elke keer wordt er zorgvuldig gekeken naar mijn status en netjes snel afgerond. Benodigde vragen worden gesteld en klaar. Ik stel op prijs het efficiënte proces

gerustgesteld

Ik kon snel komen nadat ik belde dat ik pijn had. Het bleek een ontsteking van het tandvlees, en met een recept voor antibiotica ging ik gerustgesteld de deur uit. Ik zou gelukkig mee kunnen zingen met het concert over 2 dagen.

Vriendelijk, effectief en pijnloos

Service with a smile zou ik het beste kunnen noemen. Mijn controle afspraak met de mondhygiënist ging zoals altijd vriendelijk, effectief en pijnloos! Ik heb geen meer tandvleesbloeding na de behandelingen bij Tandzorg Delft Centrum. En ik kreeg ook duidelijke instructies over wat ik thuis moet doen voor een goed herstel.

In één woord prima

Vriendelijk, deskundig, neemt de tijd voor je. Ik ben tevreden

Zeer zorgvuldig en deskundig.

Prettige benadering, goede adviezen en deskundige behandeling.

Prima, kordate behandeling.

De tandarts werkt vlot en nauwkeurig. Wekt vertrouwen

prettig

vakkundig

Een uitstekende behandeling van mondhygiëniste en halfjaarlijkse controle

Efficiënt, klantvriendelijk en zeer professioneel.

Goed en ze luistert naar wat je zegt

snelle jaarlijkse controle

vriendelijk en snel geholpen

Was een prima ervaring

De tandarts neemt alle tijd,legt alles goed uit en vraagt ook hoe t gaat. 1 minpuntje,ik vroeg hoeveel een partieel bovengebit zou kosten,zij zei : ongeveer 700 euro. Maar volgens de begroting is het 1169 euro,dat is nogal schrikken.

begrip vol

jullie snappen goed mij angst voor de tandarts.

Gewoon goed

altijd ruimvoldoende

zorgvuldig, vriendelijk en goed.

Het is nog niet helemaal klaar, maar tot heden ben ik tevreden.

Snel en vriendelijk

Deze keer ging het snel en vooral de tandarts was vriendelijk.

Alleen maar lof

Voor zover ik het kan beoordelen een zeer goede behandeling gehad van zowel de tandarts als de mondhygiëniste. Iedereen was buitengewoon vriendelijk en voorkomend. Ik beveel jullie praktijk altijd aan bij iedereen die ik in Delft tegenkom. Alleen maar lof! Applaus!!

Uitstekende behandeling met veel uitleg

Zie bovenstaand

zie boven; prima

professioneel

Nooit wachten altijd vrijwel direct geholpen, dor deskundige mensen

GOED

Aardige mensen

Ezelsveldlaan 2

2611 RV Delft

Over Tandzorg Delft Centrum

Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.