Altijd goed service dat is belangrijk

Heel vriendelijk en professionele mensen, alles liep perfect

Vriendelijk

Altijd een goede behandeling met een glimlach Sommige dames zijn iets te hardhandig Maar het resultaat is altijd goed Tandarts zelf is een top man die weet wat hij doet

Rustgevende tandarts

Afgebroken kies kon er nog tussen geplaatst

Was leuk behandelen

Heel fijn

Heel aardig

Goed en op tijd geholpen

Altijd netjes en beleefd personeel

Tot nu toe erg goed geholpen

Klant vriendelijk Goede uitleg Willen net over je rug geld verdienen zo als mijn ervaring andere tandarts

Uitstekende zorg

Heel fijn hoe de mondhygiënist heet weet ik even niet maar mijn ervaring is zeer goed en ben blij met resultaat

Goed gewerkt.

kontrole van mijn tanden is goed uitgevoerd.

Goede professionele behandeling

Had een afspraak met de tandarts en mondhygiënist. Was binnen 20 minuten geholpen door beide

Goed behandeld

Fijne tandarts

Fijne praktijk, servicegericht

Mw. Kumas is een prettige tandarts, als het kan worden kleinere extra dingen meteen gedaan.

Altijd zeer correct en keurig op tijd.

goede service

beetje jammer dat mijn laatste nieuwe (boven) prothese binnen 1 jaar voor de 3e keer terug moest vanwege een breuk, slecht materiaal is waarschijnlijk gewoon plastic. de eerst volgende prothese die ik nodig zou hebben als ik aan vervanging toe ben zal gekozen worden op basis van een betere kwaliteit

Vriendelijk personeel

Fijne tandarts. Altijd goed geholpen

Fijne praktijk, hygiënisch en vriendelijke dames bij de balie.

Allemaal heel vriendelijk

Geduld en alles uitleggen

Dat was goed

Oke prima

Vriendelijke personel. Ik was bij mondhygiënist

Onprettig

Meestal heb ik een andere tandarts. Deze dame was slecht in haar communicatie, ik had wat vragen willen stellen maar heb hier nauwelijks tot geen gedegen antwoord op gekregen. Haar bejegening vond ik onprettig, te gesloten.

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.