Alle reparaties lukken hoe moeilijk ook

Ze leggen alles stap voor stap uit

Als iemand die bang is voor de tandarts zijn ze hier heel lief en leggen alles netjes uit wat ze gaan doen. Ze vragen telkens of het nog gaat en daar ben ik blij mee. Zeer tevreden ben ik over deze tandarts praktijk.

Ik ga altijd lachend naar de tandarts

Nu is de kop van mijn tekst natuurlijk met een knipoog. Maar de bezoeken aan de tandarts vind ik nooit echt een probleem. Het personeel is vriendelijk en kundig en luistert en vraagt of het goed gaat tijdens de behandeling. Ook als ik zelf vraag om de mening of verdoving nodig is, krijg ik duidelijk antwoord. Het enige wat ik misschien vind dat ze moeten stoppen Ik ben 54 en ik hoe niet bij elke behandeling te horen dat ik beter moet poetsen of flossen. Dat weet ik echt wel. En nee ik doe het niet altijd goed genoeg. Maar na zoveel jaar weer je echt wel dat ik het weet. Vind het echt het meest kleinerende wat jullie kunnen doen. Dus stop daarmee..

Wordt naar mij geluisterd

Vriendelijk en vakkundig

Ik hoefde niet te wachten, goede planning dus. De tandarts gaf mij ren compliment dat ik mijn gebit goed heb bijgehouden. Dat deed mij erg goed.

Meer dan tevreden

Ik ben twee keer per jaar meer dan tevreden over de tandarts zorg

Hele fijne tandarts!

Vroeger had ik angst voor de tandarts en sinds ik wat ouder ben en vaker ga is dat bijna helemaal weg. De tandarts en assistenten luisteren goed naar je ook als je aangeeft dat je bang bent vertellen ze stap voor stap wat ze gaan. Ze geven mij een comfortabel gevoel en zorgen er voor dat ik totaal op me gemak ben. Kort om fijne tandartspraktijk!

Heel vriendelijke geholpen

Perfect!

Prettige ontvangst minimale wachttijd

Zie hierboven

Matige.

Matige behandeling geen schoonmaak van gebit.

Goed geholpen, precisie en kunde!

Fijn dat ik zo snel terecht kon. Super tandarts, werkt heel accuraat en gaat in gesprek met patiënt voor het beste resultaat! Vriendelijke medewerkers aan de stoel en balie!

Zo als gewoonlijk heel goed en afspraken op tijd

Heel vriendelijk en behulpzaam en afspraken gaan op tijd

Goed geholpen

Wordt altijd op tijd en goed geholpen. Leggen het ook goed uit.

Nog nooit bij een tandarts zo’n uitleg gehad

Mondhygiëniste was heel duidelijk met haar uitleg over wat ze ging doen en waarom. Was voor mij de eerste keer bij haar. Heel tevreden

Altijd optijd, snel en duidelijk

Wordt altijd netjes behandeld door al het personeel. Ze doen naar mijn idee niet onnodige behandelingen. Heb in het verleden wel war grotere ingrepen moeten doen, maar dit was altijd in overleg en wat voor beide partijen het meest optimale was. 1 lange behandeling of in 2 keer bijvoorbeeld. Uitstellen ivm hoge zorgkosten etc. 1x aanmerking gehad op mijn factuur (aangezien ik geen tandverzekering heb en alles zelf betaal) dat het niet klopte, was dit na telefonisch en mailcontact ook netjes opgelost.

Zeer goede ervaring.

Er werd wel degelijk rekening gehouden met mijn angst voor tandartsen na een heftige ervaring vroeger als kind. Nu na pas +/- 35jaar geleden is gebleken dat de (inmiddels gelukkig overleden) Tandarts een hekel aan kinderen had. Ik ben dik tevreden tot nu toe met de Tandarts nu en zijn assistente.

Fijne tandarts die begrip heeft voor angstpatienten

Super behandeld

Allemaal erg vriendelijk geven duidelijk aan wat ze gaan doe ook tijdens de behandeling. Geen probleem mee als ik er elke dag zou moeten komen.

Al jaren mijn vertrouwde plek voor mondverzorging.

Na decennia met angst en beven naar de tandarts gegaan te zijn, ben ik al sinds het begin van het THC patiënt. Een aanrader. Ik kijk niet meer tegen de tandarts bezoeken op.

Werd snel geholpen

Werd snel geholpen

Professionele

Snel duidelijk en goed

Onderhoud implantaat

Zeer vakkundig

Kom snel geholpen worden. Kreeg duidelijke uitleg

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.