Het is super vlug gegaan

Goede check en goed schoongemaakt

Geruststellend

Lieve en betrokken medewerkers, vakkundige tandartsen die goed meedenken.

Goede ervaring .

Ik ben tevreden over de afspraak regelen, flexibiliteit en ontvang bij de receptie. Assistenten zijn vriendelijk.

Geweldig Heel erg proffesioneel geholpen Vriendelijke mensen

Word altijd heel goed geholpen en is netje en verzorgd!

Ik word altijd netjes en goed behandeld, mag mijn vrouw ook komen voor een consult…?

Aardige en rustige tandarts

Maakt mijn angst voor de tandarts zeker minder met de rustige en vriendelijke behandeling

Lachend naar binnen, lachend naar buiten

Altijd goed geholpen met tijd voor een praatje en een luisterend oor

Ik heb goeie ervaring met mijn tandarts.

Goed en prettig.

De behandelende tandarts was zeer professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

Zeer fijne ervaring. Ik werd snel op m’n gemak gesteld en alles verliep vlot en soepel. De wachttijden zijn meestal kort en ook deze keer werd ik keurig op tijd geholpen. Daarnaast heb ik waardevolle adviezen gekregen over mondzorgproducten, inclusief een lopende aanbieding waar ik goed gebruik van kon maken.

Geweldig gehoplen

Positief

Goedemorgen ,positieve ervaring, En luisterend oor, heb ik ervaren ivm angsten.

Helemaal prima

Vriendelijke mensen Kon met n probleem snel terecht

Prima en snelle behandeling

Prima en snelle behandeling door vriendelijke mondhygiënist

Ik zeer tevreden.

Nvt

Prima behandeling Wordt op je gemak gesteld en alles wordt goed uitgelegd

Met een schoner gebit de deur uit!

Professioneel, goede verzorging en oog voor wat nodig is voor een gezond gebit Een top mondhygiënist!

Netjes op de afgesproken tijd en deskundig.

De assistente heeft eerst tandsteen verwijderd. Daarna kwam de tandarts gebit nakijken.

Ja goed

Redelijk op tijd geholpen . Vriendelijke tandarts ,waar van de naam mij is ontschoten.

Nvt

professioneel

zeer vriendelijk, deskundig en meelevend

???

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.