Goede uitleg

Goede uitleg, klantvriendelijk, tandarts laat de keuze van bepaalde zaken aan de klant over.

Professionele mondzorg gehad

Veel aandacht besteed en goede uitleg voor de verzorging van het gebit gehad van de mondhygiënist

Tandtechniek niet aanwezig .Dame van de tandheelkundige praktijk heeft mij goed geholpen met reparatie prothese

Hele fijne ervaring

Ik had een oudere mondhygieniste (ik kende haar nog niet), zij was erg geduldig en vriendelijk. Ook was ze opmerkzaam voor wat mijn gebit betreft en zou haar bevinding aan Ingmar doorgeven. Dit was allemaal heel fijn. Als het zou kunnen zou ik haar bij volgende bezoeken graag weer willen hebben.

Prettige ervaring met een tandarts!

Alles wordt prima uitgelegd, besproken en gevraagd door zowel de tandarts als de assistente. Je voelt je serieus genomen.

Goed en snel geholpen

Binnen 2 dgn afspraak kunnen maken, en goed geholpen aan probleem met kies

Fijn, goede en deskundige zorg.

Rustige behandelruimte fijne tandarts

Vriendelijk en duidelijk

De tandarts en assistente waren erg vriendelijk en duidelijk in wat ze gingen doen. Ik was snel aan de beurt.

Heel goed

Vriendelijke mondhygiënist. En goed advies gegeven

ervaring is altijd goed

wel had ik deze keer na het schoonmaken van het gebit lange tijd van mijn tandvlees dit was beschadigd misschien volgende keer toch iets voorzichter doen verder voelen tanden en kiezen lekker schoon aan

Erg tevreden

Super vriendelijke tandarts die me altijd op mijn gemak stelt en duidelijke uitleg geeft wat ze gaan doen. Erg tevreden dus.

Goed geholpen er vriendelijk

Fijne tandarts, fijne assistente !

Fijne tandarts en een assistente die pijnloos tandsteen verwijderd

Super!

Mijn tandarts neemt alle tijd voor mij, en als ik vragen heb, worden die ook beantwoord tot volle tevredenheid!

Lieve tandarts en mondhygiënist

Ik doodsbang voor tandarts, ze stellen je op je gemak en hebben geculd

Goed vind dat hij een goede behandeling heeft gehad en heeft goed contact gehad. Zijn probleem is goed mee om gegaan

Goede hulp en advies

Goede hulp en advies niet door iedereen maar wel door mijn behandelaars. Vie ta Cam en mijn mondhygiënist (naam vergeten maar hij komt uit Afghanistan dacht ik) achter receptie zijn de dames allemaal uitermate vriendelijk.

Fijne ervaring.

Kort maar krachtig. Goed en zorgzaam geholpen.

Goed geholpen, fijne ervaring . Veel tips gehad en een duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren.

Confident

The Tandarts, seems confident, and knows what he is doing, that is really comforting. Looking forward to my next appointment . I will stay optimistic for now.

Snelle en vriendelijke afhandeling met een super kundige en aardige Mondhygiënist.

Goed luisterend oor

Probleem gelijk bij de horens gepakt

Het probleem werd gelijk opgepakt en opgelost en dat scheelt weer een afspraak.

Prima behandeling, prettige bejegening

Prima behandeling, prettige bejegening

De tandarts had me goed geholpen.had een kies eruit getrokken en na de behandeling had ik geen last meer van pijn .Heel erg bedankt en moest weer volgende week komen voor verder behandeling

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.