Zie hier boven

Met veel zorg is mijn afgebroken tand gerepareerd

Nadat ik bij de praktijk had gemeld dat er een stukje van mijn tand was gebroken werd er binnen 2 dagen een afspraak met de tandarts geregeld. Ik was meteen aan de beurt op de afgesproken tijd. De tandarts heeft alle zorg aan het behandelen van de tand gegeven. Ik ben zeker tevreden

Onbeschrijfelijk geweldig

Alleen maar lof... Goede uitleg over iedere behandeling, zeer vriendelijk en zorgzaam personeel. Ik kan werkelijk geen onvertogen woord vinden.

Hartelijk Belangstellend Gevoelig

gewon goed

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen. Duidelijk

Afspraak werd correct nagekomen

Het betrof een halfjaarlijkse controle bij de tandarts

Zeker goed

Ik had veel eerder moeten doen

Super fijne praktijk en vriendelijke mensen

Super goed

Erg rustig verlopen ik was erg zenuwachtig maar werd goed gerustgesteld

Goede behandeling.

Prima behandeling en aardige mensen.

Wordt altijd goed geholpen

Wordt altijd goed geholpen

bijzonder goed

mijn ervaring is bijzondergoed

Alles goed geregeld

Goed en correct bezig, zoals altijd

Goed geholpen

Perfect en snel

Zeer vriendelijk personeel, prima geholpen.

Profesioneel en zeer vriendelijk

Altijd geweldig geholpen, zeer vriendelijk, altijd tijd voor een praatje

Goede en deskundige behandeling.

Goed geholpen

Fijne praktijk

Hele fijne praktijk ik zou alleen als tip mee willen geven dat de dames achter de balie minder luid over bepaalde zaken moeten praten. Daar heb je pauze voor het is zeer irritant als je in wachtkamer zit te wachten om dit aan te moeten horen

Moet nog inschrijven

Kan nog niks er over zeggen

Heel prettige behandeling.

Vroeger als kind heb ik nare herinneringen opgedaan bij de school- tandarts. Dit heeft het tandartsbezoek altijd een nare beleving gegeven. Nu ben ik van dit gevoel verlost door de fijne behandeling in uw praktijk. Daar ben ik nog steeds dankbaar voor.

De welkomst was fantastisch

Vriendelijk en geruststellend

Er wordt goed uitgelegd wat je te wachten staat en je kunt er goed terecht met vragen. Bij aankomst receptie tot behandelkamer , vriendelijk ontvangen.

goede professionele hulp

goed en op tijd geholpen

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.