Goed behandeld

Je woord hier snel en goed behandeld en heel vriendelijk en ze zegen wat ze gaan doen voor dat ze begin

Zoals altijd een vriendelijk ontvangst en een pijnloze en snelle behandeling

Vriendelijk, snel en altijd pijnloos.

Prettig

Ik werd op tijd.behandeld door vriendelijke mensen.

goie ervaring

top

snel en deskundig

Vriendelijk en professioneel

Ik kom hier al jaren naar tevredenheid, vanuit mijn ervaring beveel ik tandheelkundig centrum ZHE aan.

goede behandeling

Attent, zorgzaam en duidelijk

Ik voel me prettig bij al de tandartsen in deze praktijk. Kundige mensen met begrip voor hun patiënten

Ik ben blij met mijn tandarts maar niet met de dame die mijn tanden heeft schoon gemaakt

Mijn ervaring met de dame die mijn tanden heeft schoon gemaakt is slechts. Ze heeft mijn tandvlees zo erg beschadigd dat ik na een week vandaag nog steeds pijn heb en niet goed kan poetsen. Mijn tandarts daar ben ik erg blij mee.

Matig

Stagiaires assistent niet echt goed ingewerkt. Beter eerst op een pop oefenen en dan pas in de praktijk. Geen idee hoe de tandarts heet. Ik krijg altijd een afspraak maar men stelt zich noot met naam voor. Dacht dat het een assistent of hygienist was eigenlijk. Aanbeveling is geen ja of nee maar neutraal

I am giving a 5 because this is the way of the big boss being a fly on the wall . Please don't ask me to fill this in again after my next appointment ,unless it's for free?

Uitstekend.

Geen bijzonderheden, wordt altijd keurig en netjes behandeld.

Kan beter.

Halfjaarlijkse controle duurde letterlijk maar 5 minuten. Lijkt mij erg kort, om alles zorgvuldig na te kijken. Het niet aan bevelen, gaat over de korte tijd, die ervoor werd uitgetrokken.

Het kan niet beter.

Ik kom al jaren en ben heel tevreden over de ontvangst, communicatie en behandelingen. Misschien kan de naam worden genoemd van de behandelaar... er wordt nu gevraagd wie mij al laatste heeft behandelt ( mondhygiënist) maar ik ben slecht in namen onthouden.

Snel terecht

Kon met een afgebroken vulling direct terecht. Behandeling was snel en kundig

Ik ben zeer tevreden

Ik voel mij op mijn gemak en zeer prettig tijdens de behandeling. Ik heb heel veel vertrouwen in mijn mondhygiënist hij is zeer kundig en voel mij betrokken tijdens de behandeling.

Op tijd en met aandacht

De afspraken zijn op tijd en lopen niet uit. Vriendelijk geholpen en aandacht.

Blij met het resultaat

De behandeling ging prima en de dames gingen prima met mijn stress om en rustig en vakkundig te werk. Heel blij met het resultaat.

Receptie, mondhygiëniste en tandarts vriendelijk en vakbekwaam.

Receptie, mondhygiëniste en tandarts vriendelijk en vakbekwaam.

Alles was goed verlopen Ik werd op een rustige manier geholpen

Ik ben goed geholpen door de assisent en de tandarts. Ze zijn netjes, vriendelijk en communiseren duidelijk. Bedankt.

Op en top professioneel

Alles verloopt strak volgens afspraak; deskundig personeel met goede langjarige monitoring van het gebit. Het gebit wordt deskundig gereinigd en problemen worden zo vroeg mogelijk opgespoord en verholpen.

Professionele mensen

Ze stellen je ten alle tijden op je gemak en nemen rustig de tijd

Heel goed

Vakkundig geholpen

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.