De eerste keer is opgemerkt, dat mijn onder klikgebit te los zat en wat strakker is gezet. Waardoor het kauwen en slikken beter gaat. De steggen zijn gepolijst.

Goed behandeld

Fijne tandarts, legt alles uit en neemt de tijd.

Prima!

Zeer professioneel

Vriendelijke personeel en zeer professioneel

Gewoon goed en er wordt naar je geluisterd en kan er snel terrecht bij klachten

Netjes behandeld

Altijd goede ervaring bij jullie

Prima tandartsenpraktijk

Kom er al jaren, altijd goed behandeld,en zeer vriendelijk

Ik ben super blij met het resultaat van het vullen van mijn tanden. Ook werd ik erg ook mijn gemak gesteld omdat nogal angstig ben voor de tandarts

goed geholpen

was weer voldoende

Afspraak keurig op tijd

Prettige tandarts, dit keer was de behandeling bij de mondhygiëniste wat ‘hardhandig’.

Vriendelijk en duidelijk

De laatste keer werd ik precies op tijd geholpen, de tandarts is altijd aardig en uiterst vriendelijk. Ze spreekt duidelijk wat ze ziet en als er iets is, wat ze gaat doen. De assistentes zijn bekwaam en ook heel vriendelijk en open.

Nemen de tijd

Goed geholpen

Goed behandeld

Vervangende tandarts

Ik weet niet zo goed hoe deze tandarts heet maar het is een zacht aardige man. Stelt je gerust en op je gemak. Kwam al met zenuwen binnen met kiespijn. Hij verteld echt op kalme manier wat hij gaat doen. Normaal voel ik de prikken maar bij hem heb ik niks gevoelt. Echt top tandarts. Het is niet zo’n grote man met getinte huid en zwart haar heb op De gok een tandarts in gevuld hoer beneden hihihihihihi

5 ster ervaring met Invisalign system en de begeleiding van de tandarts

Duidelijk verhaal, wat kan wel of niet

Zoals altijd weer fijn geholpen

Geduldige tandarts, lieve assistent

Ik word goed geholpen

Vriendelijk sn klaar

Vriendelijke tandarts weet helaas haar naam niet meer

Vriendelijk geduld klantgericht

Fijne tandarts geen wachttijd

Heel prettig

Ik zag er tegen op 2 afgebroken kiezen trekken. Ik werd zo op mijn gemak gesteld. Blij dat het klaar is. Mijn complimenten!

Prettige mensen, omgeving en kundige specialisten.

Ik heb de laatste jaren een fijne tandarts!

Een hele vriendelijke welkom, hoe gaat het met je? En duidelijke uitleg over de conditie van m’n gebit.

tandarts oke, gebitsreiniging vaak ruw en met haast uitgevoerd

Over het algemeen geen klachten over de behandeling. wat mij wel stoort is hoe er wordt afgezogen. Dat gaat soms zo ruw dat en ongecontroleerd of dat er in tandvlees en de holte onder de tong geen gevoel zit. Het reinigen van het gebit gebeurd elk halfjaar door een ander. Er zijn er die dat met zorg en nauwkeurig uitvoeren maar ook die denken volgens mij dat ze de kofferbak van de auto aan het uitzuigen zijn.

Weet niet welke TA cam

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.