Goede ervaring. Loopt alleen soms een beetje uit

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

ze stellen je echt op je gemak en zeer lieve mensen

TOP

Zorgvuldig, meedenkend en dus TOP.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

5 ster service top

Pablo en assistent zijn de best. Ik werd zo goed behandeld service was top

Zoals altijd goed

Ik kwam voor een afgebroken kies. Het is allemaal weer netjes gerepareerd zoals het hoort.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Behandeling prima

hele vriendelijke tandarts

hele vriendelijke tandarts die veel persoonlijke aandacht voor zijn klanten heeft en graag met je meedenkt. de assistente was duidelijk en vriendelijk. het enige wat ik nog zou missen is iets meer transparantie in de kosten.

Werd op mijn gemak gesteld en alles werd goed uitgelegd

Heel goede tandarts en assistenten

Ik ben heel bang bij de tandarts, maar ze nemen de tijd voor je en gaan heel goed met tandarts-angst om.

Perfect!!

Goede service ,vriendelijk!

Zeer kundig

Zag er tegenop, maar implantaten waren zo geplaatst en pijnloos

Heel goed

Ook heel goed. De dames zijn vriendelijk

Zoals altijd zeer goed en professioneel geholpen. Geen slechte ervaringen

Goed behandeld

Vriendelijk en goed behandeld

Heel goed

Ik heb veel problemen met mijn gebit en de tandarts neemt haar tijd met de behandeling en haar uitleg

Kom hier al jaren ieder zn ijgen spechalitijd

was weer toppie

net als vanaf het eerste begin. heel goed

Prima geholpen

Prima geholpen

met name de mondh.was een verdoving etc vergetenen de volgende controle was ook beknopt.

Deze controle was mij te beknopt. Mij treffen klachten , die mogelijk te maken met het gebit, tong, slijmvlies etc, maar ik heb geen kans gehad om daarover te praten. Inde korte periode ben ik absoluut niet kritisch, onvriendelijk of dwingend geweest.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 0

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

tevreden

ik werd snel geholpen en vriendelijk en goed behandeld.

netjes geholpen

Mijn revaring is dat ik altijd netjes te woord word gestaan beleefd en zeer riendelijk.ook tussen het werk door gezellig praatje ,ik ben zeer tevreden

Goed geholpen

Vriendelijk en netjes geholpen

Vroeg me af of er naar mij allergieën voor nikkel en latex zijn gekeken. In combinatie met vloeistoffen krijg ik hier uitslag van rond mijn mond. Dit is nu gebeurt.. volgende keer geef ik het zelf wel nog even aan. Maar super vriendelijke, voorzichtige en geruststellende tandarts(assistenten)en.

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.