Fijne tandarts, die legt alles goed uit wat hij gaat doen en wat ik moet doen. Het probleem is nog niet weg maar hij is een heel goeie tandarts

Helemaal top!

Je tanden worden daar met zorg en heel goed gecontroleerd en schoongemaakt! Beter kan niet

Betrouwbaar

De goede adviezen die ik krijg, de vriendelijkheid, professionaliteit , respect en kwaliteit van de dienstverlening, daar heb ik getuigenissen van.

netjes en heel vriendelijk geholpen

vriendelijk en goed voorgelicht voor de behandeling

Is gewoon een fijne praktijk , kom er al jaren

Ik vind dat ik goed word behandeld

Deskundige mondhygiënist.

Goede snelle behandeling. Alles met goede uitleg. Wel schrik ik steeds van de kosten. 153 euro voor een half uur is best veel geld.

Altijd tevreden

Ik kom nu al een paar jaar zonder problemen naar deze praktijk waar ik zeer tevreden ben over mijn vaste tandarts mevr. A. Yüksel.

Mijn eerste bezoek bij jullie vind ik dat het is normaal gegaan zoals het moet" klantvriendelijk"

Na reparatie direct weer een defect

De reparatie leek in eerste instantie perfect, maar bij de eerste hap van mijn boterham wanneer ik thuis was voelde ik alweer een scheur in mijn gebit

Snel aan de beurt en deskundig behandeld

Het betrof een halfjaarlijkse controle bij de tandarts

Vriendelijk en deskundig

Inmiddels al een groot aantal jaren klant en vriendelijkheid en deskundigheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Top mondhygiënist

Zeer aardige jongen en no nonsens. Weet alleen nooit zijn naam. Wellicht n idee omdat bij de e-mail afspraak te zetten? Want volgens staat dat er niet

Goed advies, kwaliteit geweldig, compleet en zeer vriendelijk team.

Echt super! Eigenlijk zat het al vol maar ik kon toch terecht. Super service!!

Omdat ik heel lang heb rond gelopen en dat ie eindelijk gemaakt kon worden. Ben er blij mee.een zekere gevoel.

Het is super vlug gegaan

Goede check en goed schoongemaakt

Geruststellend

Lieve en betrokken medewerkers, vakkundige tandartsen die goed meedenken.

Goede ervaring .

Ik ben tevreden over de afspraak regelen, flexibiliteit en ontvang bij de receptie. Assistenten zijn vriendelijk.

Geweldig Heel erg proffesioneel geholpen Vriendelijke mensen

Word altijd heel goed geholpen en is netje en verzorgd!

Ik word altijd netjes en goed behandeld, mag mijn vrouw ook komen voor een consult…?

Aardige en rustige tandarts

Maakt mijn angst voor de tandarts zeker minder met de rustige en vriendelijke behandeling

Lachend naar binnen, lachend naar buiten

Altijd goed geholpen met tijd voor een praatje en een luisterend oor

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.