Voldoende.

Vriendelijke tandarts en mondhygiëniste .

Ze geven goede tips houden mijn oude vullingen goed in de gaten

Hele fijne praktijk

Zowel de baliemedewerkers als de tandarts zijn heel geïnteresseerd en empathisch. De tandarts straalt heel veel rust uit zodat je je snel op je gemak voelt. Alles wordt goed uitgelegd en tijdens een onderzoek of behandeling wordt herhaaldelijk gevraagd of het nog gaat

Professioneel

Erg vriendelijk. En goede behandeling

Duidelijk

De tandarts is altijd vriendelijk, professioneel en stelt je echt op je gemak.

De tandarts is altijd vriendelijk en professioneel, neemt de tijd om alles rustig uit te leggen en zorgt ervoor dat je je tijdens de behandeling echt op je gemak voelt. Mijn tanden zijn er ook zichtbaar op vooruitgegaan.

Goed geholpen

Goed geholpen. Vakkundig. En alles wordt goed uitgelegd voordat er begonnen wordt

Prettig ervaren

Prima geholpen Vriendelijk personeel Persoonlijk advies gekregen

uitstekend

Ook meisje dat mijn gebit reinigde deed dit uitstekend.

Prettig geholpen

Het was een standaard behandeling door de mondhygiënist.

Ik hou niet van tandarts bezoeken maar bij deze tandars is het goed te doen aardige tandarts en assistenten

Niet de tijd genomen en feedback gegeven.

Assistente die de schoonmaak deed had geen volgorde, rommelig en ging veel sneller erdoorheen dan ik gewend ben. Heb ook geen feedback gekregen of er veel of weinig tandsteen was. Tevens heb ik rechtstreeks een factuur van jullie ontvangen maar heb liever dat dit naar mijn verzekering wordt gestuurd. Hoor graag.

Totaal waardeloos.

Helaas mijn laaste bezoek aan tandarts was nutteloos.

Netjes en veilig

Fijn om goed geholpen te worden

Zowel bij de mondhygiënist Tawap als tandarts Vi Ta Cam word ik al jaren fantastisch geholpen

Goed behandeld

Aardig personeel verder heb niks te klagen

Al jaren goed

Kom er al jaren, vriendelijke mensen , deskundig

Fijne tandarts

Klantvriendelijk

De reiniging is niet echt uitgevoerd maar .

Ik moet wel een rekening betalen van 100 euro terwijl ik een kwartier in de stoel heb gelegen voor mijn kroon plakken, controle en reinigen. Bij De reiniging is er niks gedaan van wat er gebruikelijk gebeurd

Geruststellend

Aardige tandarts die je je op je gemak laat voelen in de stoel.

Prima service en vriendelijke medewerkers

Prettig, helder en professionneel.

Altijd fijne communicatie

Het contact met de tandarts en mondhygiëniste is altijd prettig. Ik heb niet het gevoel dat ik een nummer ben of dat er geen tijd is om mij aan te horen. Er wordt altijd duidelijk advies gegeven, rekening gehouden met klachten tijdens het reinigen en tijd genomen om te bespreken wat de volgende behandeling nodig is.

altijd hulpzaam,vriendelijk en professioneel

Lenteakker 5 c

3206 TB Spijkenisse

Over Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden

Tandheelkundig Centrum Zuid-Hollandse Eilanden (THC-ZHE) is een ruim opgezette en moderne praktijk in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. U kunt hier terecht voor tandheelkundige behandelingen zoals algemene tandheelkunde, implantologie en orthodontie. Voor tandprothetische behandelingen werken wij nauw samen met Levident Spijkenisse, dat zich in hetzelfde pand bevindt.