Goed geholpen

Ze nemen de tijd voor je Ze zeggen war ze gaan doen

OK

OK

Zoals het hoort

Enige min punt is de mevr achter de balie, Die nogal kort door de bocht is. Ik heb diverse behandelaars gehad en die vertelde allemaal wat ze gingen doen tijdens een behandeling. Iets wat voor mij prettig is.

Het werd allemaal rustig en vakkundig uitgelegd wat de behandeling inhield.

Deskundige.

Zeer tevreden bedankt.

Supergoed geholpen.

Tandarts Aleix en zijn assistente hebben me perfect behandeld. Nergens last meer van.

werd weer op mijn gemak gesteld

kreeg weer duidelijke uitleg over wat er moest gebeuren op een rustige manier, erg prettig

prima, schoon, snel

uitvoerig en snelle controle

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!