heel positief

Goede behandeling en advies

Super fijn personeel altijd vriendelijk geholpen. En de tandarts is zeer geduldig en ze stelt je tot rust. Een vakkundige tandarts. Daarom een 10 wij zijn zeer tevreden.

Fijn en snel bezoek

Fijn en snel bezoek

Heel prettig en vriendelijk contact en uitstekende behandeling

Zoals gezegd ervaar ik de behandelingen als uitstekend en de mond-hygienist (zijn naam weet ik niet) besteedt ook aandacht aan de algehele gezondheid en dat ervaar ik als zeer prettig. De behandelingen zijn zo goed als pijnloos en dat is een enorm verschil met mijn vorige mondhygieniste. Ik ben er blij mee.

Positief

Ik was voor de halfjaarlijkse controle; Positieve ervaring; vriendelijke behandeling van zowel tandarts als assistent. Ik heb bij deze tandarts nog geen tandheelkundige behandeling gehad, kan daar dus niet over oordelen.

Voor het eerst in zéker 30 jaar een mindere ervaring

De behandeling betreft een tussentijdse gebitsreiniging. Er is ongetwijfeld goed gereinigd. Wat ik nog nooit heb meegemaakt is dat er erg hardhandig gewerkt is. Ik vroeg tijdens de behandeling of er nog wel kiezen en tanden in de kaak bleven. Heb een dag met pijn de mond gelopen.

Keurig en netjes geholpen en zeer snel

Goede communicatie met de nieuwe tandarts

Goede communicatie met de niruwe tandarts En snelle service nadat ik had bemerkt dat de afwerking, het polijsten vd kies na vulling niet helemaal goed was afgewerkt Kon diezelfde dag nog terug komen

Vriendelijk en vakkundig behandeld. Prima!

zie hierboven

vakkundig & vriendelijk

Uiterst vriendelijk en zorgzaam, geeft steeds heldere uitleg bij wat ze doet.

Altijd vriendelijk en heel deskundig!

Perfect.

Deskundig en betrouwbaar en vriendelijk

Alles werd goed vetelt. Rustige en vriendelijke benadering

Fijne tandarts en ook een prima assistent

Zie boven

Prima ontvangen even een praatje vooraf echt geïnteresseerd. De behandeling was verder relaxed en goed verzorgd. Al met al een prima ervaring.

Plezierig en deskundig

Plezierig , empathisch en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Prima en sympathieke tandarts

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Positief , tandarts vertelt stap voor stap wat hij doet en ook mondhygiëniste is kundig in haar werk

Vriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Wel jammer dat ik weer een tandarts had die niet goed Nederlands sprak.

Fijne tandarts

Legt elke stap uit wat hii gaat doen en heeft een aardige fijne stem en dat werkt erg rustgevend

netjes en beleefd alles goed uitgelegd

tandarts heeft alles netjes uitgelegd over de behandeling die ik bij de kaakchirurg moet ondergaan

prima behandeling

Goed geholpen/behandeld, vriendelijke medewerksters, kortom helemaal goed.

Vertellen constant wat ze gaan doen

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!