Vriendelijk

Ik werd goed ontvangen en op tijd geholpen. De preventieassistente nam rustig de tijd voor mij en gaf op alle vragen antwoord.

Je word op tijd geholpen, vriendelijk en tandarts legt alles uit wat hij gaat doen.

Gewoon goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk is toch duidelijk!

Mooie wachtkamer

Fijn geholpen en er volgt een nabehandeling

Goed en vriendelijke behandeling

Goed en vriendelijk

Ik werd prettig en professioneel behandeld.

Het enige wat ontbreekt zijn de plaatjes aan het plafond!

heel patient vriendelijk.

heel goed.

Prima en beleefd

Goed geholpen met veel uitleg en begripvol

Tevreden

Vriendelijk en zeer toegankelijk!

Enige nadeel is dat het negen van de tien keer uitloopt. Meestal wordt ik een half uur later dan de afgesproken tijd binnen geroepen

Ik ben op een prettige manier geholpen.

De gemaakte afspraak werd tien minuten vervroegd. Achteraf totaal overbodig omdat ik minimaal twintig minuten heb moeten wachten.

Netjes en goed op tijd

Aardige benadering en alles verloopt lekker soepel

Vriendelijk, deskundig en duidelijke uitleg

De halfjaarlijkse controle en "schoonmaakbeurt" verliep zoals altijd heel soepel. Vriendelijke sfeer, goede uitleg en deskundig.

Top tandarts

Super relaxed lig je op de stoel bij haar en zonder verdoving sinds zij mijn tandarts is , topper

Hele goede ervaring

Een hele goede tandtechnieker en vriendelijk balie personeel

snelle en correcte behandeling

vriendelijk en betrokken

Prima behandeling!

Goeie behandeling, resultaat ook goed!

Prettig ontvangst en kundige tandarts

Fijne tandarts en goed geholpen door zowel assistente als balie. Tandarts heeft een fijne hand en is rustig.

positief

Positief

Fijne mensen

Bedankt voor goede zorg.

Heb het gevoel goede en zorgvuldige tand verzorging te krijgen.

Goed!

Prima, uitstekend geholpen

Controle bezoek, uitstekend geholpen.

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!