Vakkundig en fijn geholpen

De mondhygiëniste die ik laatst had is the best!

Super tandarts, en Balie medewerkster.

Aleix is een super tandarts, legt alles goed uit en vraagt meerdere keren tijdens een behandeling of alles goed gaat en er geen pijn is. Jammer dat hij gaat stoppen als tandarts. Ellen de balie medewerkster is super vriendelijk en heeft heel veel kennis na al die jaren die zij daar al werkt. Dat is niet voor niets als je ergens al meer dan 30 jaar in dienst bent.

Behandeld door Aleix jammer dat hij gaat vertrekken bij de praktijk

Deskundig, vriendelijk en efficiënt geholpen

Volgens afspraak gebitscontrole, foto's gemaakt en beoordeeld en afgebroken kies gerestaureerd. Enige punt van aandacht betreft het voorstellen: ik kan niet invullen wie mij geholpen heeft.

Zeer vriendelijk en vakkundig

Ik ben tevreden ermee

Goede behandeling

Opnieuw een goede ervaring.

Afspraak loopt volgens planning keurig op tijd. Eerst nagekeken door assistente, rustig informatief. Tandsteen wegeghaald, misschien nog iets te voorzichtig, daarna nog foto's ter controle. Hierna door tandarts controle gebit. Al met al weer een prima afspraak geweest. Nieuwe afspraak gemaakt voor over een half jaar.

even wennen aan de=nieuwe tandarts

ze leg wel goed uit bij mijn was er veel praten en zei telkens houden we onder controle en bij me vrouw zeiden ze over een kroon dat het in haar dossier stond maar daar is door axel nooit overgesproken dus stonden we verbaasd bij de vorige keren voelde je het beter dan nu met het tandsteen weg halen

Positief, vriendelijk en netjes geholpen

Wat aan mijn ervaring ontbreekt is, dat ik vantevoren niet geïnformeerd was over het verwijderen uit de afspraak van het preventieve tandsteen verwijderen. Dat vond ik niet fijn.

zeer goed

ik ben zeer goed geholpen.

behandeling goed en vakkundig, info prima.

zie hierboven

Zeer capabel

Ik vind de tandarts en assistente zeer capabel en ze communiceren uitstekend.

Deskundig

Wordt altijd goed geholpen.

Vakkundig geholpen

Op de laatste dag van het jaar brak een voortand af maar gelukkig kon lk terecht bij de tandarts waar ik vakkundig werd geholpen en met een brede glimlach naar huis ging. Hartelijk dank daarvoor.

je word goed geholpen Alles word goed uitgelegd

Goede uitleg en zorgvuldigheid.

Prima.

Correcte behandeling.

Goede uitleg over behandeling met tot nu toe goede afloop; er komt een vervolg traject.

Duidelijke uitleg en rustige behandeling

Prettige benadering.

Super vriendelijk

Altijd zeer vriendelijk ontvangst én heel vakkundig personeel

Ontspannen tandartsbezoek.

Va A tot Z is het top. Van uit rust wordt er gewerkt. Men is (Tandarts en assistentes): - Vriendelijk - deskundig - vertrouwd Wij komen er 2x per jaar en kijken er niet tegen op.

Altijd goed

Fijn en zorgvuldig

Goede en vriendelijk professionals

Deskundig

Gelijk geholpen, zeer vriendelijk personeel, gevengoed advies

Goed en snel

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!