Zeer vakkundig

Goed, snel en deskundig

Tevreden

Heel fijn en kundig geholpen.

Ik kon dezelfde dag al terecht. Alleen de tandarts stoel is niet comfortabel voor kleinere mensen

Erg goed behandeld

In zeer korte termijn tanden getrokken en ondergebit gemaakt. Goed werk tevreden

Altijd goed en netjes behandeld en doper deskundigen

Zeer vakkundig mijn kies gerepareerd.

Vriendelijk geholpen en keurige behandeling gehad.

Deskundig

Mijn ervaring was goed

Heel fijn!

Rustig, geïnteresseerd.

Heel vriendelijk en professionele Tandtechnicus en je wordt goed geholpen en alles goed uit gelegen TOP Jullie zijn echt een aanrader

Heel lieve tandarts

Heel lieve tandarts

Balie assistent was nu wel weer vriendelijk!!

Zeer kundige en vriendelijke tandarts

Prima behandeling

goede tandarts

Ik was heel zenuwachtig omdat ik een andere tandarts had maar ze had alles netjes uitgelegd en stap voor stap verteld wat ze ging doen

Netjes en goed geholpen

Ben zeer te vrede over mijn onderhoud van mijn tanden

Bij Maksim Hieder geweest prima en vakkundig geholpen.

Was goed

Afspraken lopen niet helemaal op tijd (15 minuten later dan de geplande tijd). Degene die tandsteen heeft verwijderd vond ik wat minder dan ik gewend ben. Tandarts zelf prima

een prettige tandartspraktijk

zie boven

Je voelt je meteen welkom

Ik werd heel er gerust gesteld en superfijn geholpen door Biljana. Viel enorm tegen toen ik hoorde dat ze weg gaat ivm verhuizing.

Vriendelijk personeel

Ging voor het eerst met mijn dochter van 2.5 jaar. Personeel was heel vriendelijk waardoor het voor mijn dochter een hele prettige ervaring was.

Prima ervaringen in dit centrum

Sinds jaar en dag kom ik hier. Telkens wanneer ik hier ben valt me weer iets op wat is aangepast of verandert in positieve zin. De behandelingen zijn bovendien van hoge kwaliteit. Hygiëne scoort hoog.

gewoon goed!

gewoon goed!

Van Karnebeekpad 5

3332 CS Zwijndrecht

Over Tandheelkundig Centrum Walburg

Onze moderne praktijk Tandheelkundig Centrum Walburg bevindt zich in Zwijndrecht, midden in de wijk Walburg. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers helpen u graag aan een stralende lach. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Daarnaast hoeft u niet naar een andere locatie voor implantologie- en tandprothetische behandelingen, zo heeft u alle tandheelkundige zorg onder één dak!